Gore Stănescu va conduce spitalul Câmpulung, timp de 4 luni!

Gore Stănescu va conduce spitalul Câmpulung, timp de 4 luni!

Primarul Câmpulungului, Liviu Țâroiu a decis ca funcția de manager a spitalului municipal Câmpulung rămasă vacantă după ce Nicolae Alexe, într-un an de mandat a fost suspendat de 2 ori să fie preluată de Gore Stănescu. Medicul Stănescu are mulți ani experiență ca manager reușind de-a lungul timpului să facă multe investiții în spital spre deosebire de Nicolae Alexe care vede în fața ochilor doar interesul personal.

Să sperăm că noul manager Gore Stănescu va reuși să facă laboratorul PCR să devină funcțional, pentru că Nicolae Alexe s-a lăudat doar cu investiția făcută de Andrei Aron.

Gore Stănescu va rămâne manager doar patru luni, pentru că va ieși la pensie. Probabil că primarul Liviu Țâroiu știe că Nicolae Alexe nu mai are nicio șansă după ce revine din concediu de odihnă să mai revină ca manager pentru că a ieșit la iveală modul în care a obținut concursul acest lucru fiind contestat de prefectul Emanuel Soare în instanță, și s-a decis să organizeze un alt concurs la care se poate înscrie și Andrei Aron acesta fiind susținut de foarte mulți câmpulungeni, nu numai de oamenii de afaceri cum susține primarul Țâroiu.

O altă variantă care să rămână în fruntea spitalului a fost Marinela Cristian având de asemenea experiență dar aceasta a declarat că spitalul este cu multe probleme în momentul de față și stresul este foarte mare.

About The Author

Related posts