Ce partid veți vota la alegerile locale?

PSD
PNL
USR/PLUS
PMP
PRO ROMANIA
ALDE
POL CÂMPULUNG
BUN 100%
AUR

Grădina Publică ,,Mersi s-a umplut de ouă uriașe!

Grădina Publică ,,Mersi s-a umplut de ouă uriașe!

Grădina Publică ,,Mersi s-a umplut de ouă uriașe! Cel mai mare are 3 metri şi este de culoare roşie. Nu este o nouătate, a fost lansat pe plan local pentru prima dată anul trecut.

Primarul Liviu Ţâroiu s-a pregătit de sărbătoare și va îmbrăca orașul în straie noi. În cele mai circulate zone vor “răsări”surprize uriașe de Paști.

În principalele intersecții vor fi montate peste noapte ouă roșii uriașe, dar și alte obiecte decorative. Oaspeții municipiului, dar și locuitorii se pot bucura de o priveliște minunată, iar dacă vremea este însorită numărul persoanelor care vor trece prin acele zone va fi mult mai mare, cel puţin la acest lucru visează autorităţile locale.

În ceea ce priveşte cheltuielile pentru montarea acestor elementelor de decor, vor fi direcționate spun surse din primărie, către operatorul care asigură serviciul de iluminat public.

Nici parcurile nu sunt mai prejos, aşa că dacă vrei să ieşiţi la o plimbare, vă recomandăm Grădina Publică ,,Mersi”, pentru că aici a fost montat cel mai uriaş ou roşu din fibră de sticlă.

Are cel puţin trei metri înălţime şi 1 metru lăţime şi îi fascinează pe copii.

Anul acesta în piața primăriei nu va mai fi montat niciun ou, cum a fost cel de anul trecut cu Bugs Bunny.

Referitor la costul ornamentelor, pe site-ul de licitaţii publice nu au fost publicate date despre nici o achiziţie a primăriei Câmpulung referitoare la cumpărarea sau închirierea acestor ouă.

Se pare că, în Câmpulung, vor fi pe perioada Sărbătorilor de Paşte 7 ouă, care, seara, sunt luminoase toate în Grădina Publică şi unul la „Dulcica”, dar şi vreo şase panouri luminoase, cu figurile specifice, gen ţurţur.

About The Author

Related posts