Grădiniţa ,,Căsuţa cu Poveşti” de la Berevoeşti unică în Argeş

Grădiniţa ,,Căsuţa cu Poveşti” de la Berevoeşti unică în Argeş

Eveniment important la Berevoeşti! Grădiniţa ,,Căsuţa cu Poveşti” a fost inaugurată de autorităţile judeţene. Aceasta este unică în Argeş, deoarece a fost construită cu bani de la Banca Mondială. Lucrările au început în anul 2015, iar dotările vin în sprijinul a cel puţin 50 de micuţi care vor veni la grădiniţă la începutul lunii septembrie. Decorul este modern destinat celor mici cu măsuţe şi scăunele pentru vârsta lor.

interior-gradinitaLa tăierea panglicii s-au alăturat primarului Florin Bogdan Proca, conducerea Consiliului Județean Argeș – președintele Dan Manu şi vicepreședinții Simona Brătulescu și Ion Mînzîna, senatorul Șerban Valeca, interior-1-gradinitaprefectul Emilian Dragnea, parlamentari și primari argeșeni.

Deputații argeşeni Simona Bucura Oprescu, Nicolae Georgescu, Radu Vasilică, Nicolae Velcea, Cătălin Rădulescu, dar şi senatorul Gheorghe Marin.

Menţionăm faptul că actual preşedinte al CJ Argeş a terminat şcoala primară la Berevoeşti şi îşi aduce cu plăcere aminte de cadrele didactice care i-au dirijat primii paşi în viaţă.

About The Author

Related posts