Grav accident pe DN 73! 5 persoane băgate în spital…
Grav accident pe DN 73! 5 persoane băgate în spital…

Grav accident pe DN 73! 5 persoane băgate în spital…

Grav accident rutier, pe DN 73. Evenimentul rutier a avut loc în localitatea Micești. Șoferul unui autoturism Golf, în vârstă de 19 ani, din Mihăești, a vrut să depășească pe dreapta o altă mașină, la volanul căreia se afla de un tânăr de 21 de ani, din aceeași localitate, și a intrat în plin într-o căruță nesemnalizată, condusă de un bărbat de 25 de ani, din Ștefănești.

În urma impactului extrem de puternic toți cei trei ocupanți ai căruței au fost aruncați prin aer câțiva metri, iar căruța a fost proiectată în mașina care mergea pe banda a doua. Din cei doi cai ai atelajului, unul a murit pe loc. În urma acestui accident șase oameni au fost răniți. Trei sunt în stare foarte gravă (șoferul Golfului, un pasager din aceeași mașină, în vârstă de 20 de ai, din Câmpulung, și un bărbat de 30 de ani din Ștefănești, care era în căruță). Alte trei victime (căruțașul, un bărbat de 32 de ani din Ștefănești, aflat în atelaj, și altul de 26 de ani, din Mihăești, pasager în Golf) sunt în afara oricărui pericol, dar au răni la cap, torace și membre.

Traficul rutier în zonă a fost blocat mai bine de o oră. Accidentul rutier s-a produs la ora 24.30, sâmbătă spre duminică.

Un echipaj cu ambulanța SMURD de prim ajutor calificat și un echipaj cu o autospecială  de la Detașamentul de Pompieri Mioveni, dar și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat de la Detașamentul de Pompieri Pitești au intervenit pe DN 73, localitatea  Micești, la un accident rutier produs între un autoturism și un atelaj (căruță). În urma accidentului au rezultat 6 victime (trei din autoturism, trei din căruță), cu diverse traumatisme. Li s-au acordat îngrijiri medicale, iar 5 dintre acestea au fost transportate la spital de către echipajele SMURD și ale Ambulanței.

Poliția a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

foto: Info Trafic Pitești

About The Author

Related posts