Grav rănită, Iris are nevoie de numeroase intervenții chirurgicale și îngrijiri pentru o lungă perioadă

Grav rănită, Iris are nevoie de numeroase intervenții chirurgicale și îngrijiri pentru o lungă perioadă

Primăria Mioveni este alături de familia tinerei Iris Dobre din Mioveni. Un cumplit accident rutier petrecut la Lerești a creat o dramă cumplită pentru o tânără din Mioveni.

Tânăra are nevoie de numeroase intervenții chirurgicale și îngrijiri o lungă perioadă pentru a-și reveni. S-a discutat deja cu părinții despre intenția noastră și depunem tot sprijinul pentru a-i veni în ajutor în aceste clipe grele. Cine dorește și poate să doneze o sumă de bani, oricât de mică ar fi, pentru a o sprijini în această luptă nedreaptă cu efectele cumplitului accident, poate face donații în contul: RO06BTRLRONCRT0234081501. DOBRE IRIS ADREEA (cont personal al victimei).

Tânăra studentă la Universitatea de Medicină și Farmacie din Craiova, pasionată de motociclism, a ajuns în stare gravă la spital, alături de un alt motociclist. Un alt treilea motociclist, rănit și el în accident, a scăpat cu câteva răni care nu îi pun viața în pericol.

Totul s-a întâmplat, duminică, pe o șosea din comuna Lerești, acolo unde un șofer neatent a pătruns pe contrasens și a intrat în plin în cei trei motocicliști.

Grav rănită, Iris a ajuns de urgență la spital și are nevoie de numeroase intervenții chirurgicale și îngrijiri pentru o lungă perioadă pentru a-și reveni.

Numeroase asociații de motocicliști din țară au lansat un apel disperat pentru a reușit să strângă fondurile necesare îngrijirilor de care tânăra motociclistă are nevoie, se arată într-o postare pe Facebook, pe pagina Extreme MOTO Spirit.


About The Author

Related posts