27.4 C
Campulung Muscel
luni, 15 august, 2022

Hai la baie, fix în centru!

Alte Știri

În România anului 2021, locurile de relaxare pot fi unul mai luxos decât altul, iar copiii au acces la fel de fel de locuri dotate cu aparate care să le bucure ziua.

Aşa se întâmplă si la Câmpulung, unde copiii, de la vârsta la care pot merge, până poate aproape de vârsta la care vor primi buletinul, se pot bucura de unicul loc de distracţie oferit de minunata administraţie locală, căreia ar fi necesar să îi aducem osanale….

Nu e de glumă, dar primăria le-a oferit copiilor posibilitatea de a face baie, în adevăratul sens al cuvântului, chiar în zona zero a municipiului, aşa că aceştia se bălăcesc în zona fântânilor din imediata apropiere a primăriei, în zona abia reabilitată.

„Ce vă miră? Unde să îi ducem pe copii? Unde mai e loc de bălăceală, la gârlă? Bazinul de înot abia s-a deschis, e scump de nu îmi pot permite să îl duc pe băiat, şi mai mult acolo e cu programare, e greu să poţi intra, aşa că îl aduc aici la fântâni, se joacă şi cu alţi copii, se bagă în zona aia unde se strânge apa, care e problema? Dacă nu e altceva?,”, spune Mariana D. din câmpulung.

Nu numai de bălăcit sunt zonele respective, ci şi de baie, în adevăratul sens al cuvântului: „Erau nişte cetăţeni cu prosoapele, îi spălau pe ăia mici în toată regula. Mare lucru să nu îi vedem şi cu cearceaful întins la plajă, aşa ar trebui, să vadă şi ăştia din primărie, că mai au şi oamenii nevoie de locuri de relaxare…”, spune Ioana V. din Câmpulung.

Ultimele Știri

Un câine a fost scos de jandarmi dintr-o râpă adâncă

Un câine a fost scos de jandarmi dintr-o râpă adâncă. Cel mai bun prieten al omului, salvat de jandarmii...

Alte știri din aceeași categorie