Ce partid veți vota la alegerile locale?

PSD
PNL
USR/PLUS
PMP
PRO ROMANIA
ALDE
POL CÂMPULUNG
BUN 100%
AUR

Halloween-ul vine cu „surprize de speriat” în magazinele Lidl

Halloween-ul vine cu „surprize de speriat” în magazinele Lidl

Surprizele de Halloween încep la Lidl din 26 octombrie cu o selecție de produse tematice care vor completa atmosfera celei mai înfricoșătoare nopți din an.

Cum nicio petrecere nu este completă fără o masă plină cu bunătăți, nici de la petrecerea de Halloween nu pot lipsi surprizele delicioase pentru musafiri. Nu este însă o petrecere obișnuită: în seara în care se deschide hotarul dintre cele două lumi, conform tradiției, oaspeții serii, spiritele rele şi creaturile nopţii trebuie întâmpinate cu daruri gustoase pentru a nu le mânia.

O farfurie plină cu nuggets din piept de pui (11.99 lei) şi o felie de Monster Pizza (5.99 lei) vor calma apetitul monştrilor, iarcu ajutorul desertului din spumă de zahăr (5.99 lei), pofta acestora va fi satisfăcută și vor pleca să bântuie și alte case. Vampirii au și ei o dietă strictă, iar sucul de fructe roșii (7.99 lei)și bomboanele gumate Dracula (3.99 lei) le vor aduce aminte de serile din Transilvania.

După ce spiritele rele au fost îmbunate, trebuie să te pregătești și pentru venirea colindătorilor. Bomboanele de ciocolată cu lapte (5.99 lei), alături de multe bomboane gumate (14.99 lei) vor umple pungile personajelor care îți vor colinda casa,întrebând „Trick or Treat?”. Pe lângă dulciuri din plin, îi vei putea surprinde și cu niște gustări speciale, adăugând în pungi și alune de pădure în crustă (4.29 lei) sau snacks-uri cu aromă de smântână (4.99 lei).

Specific pentru Halloween este și dovleacul sculptat care reprezintă Lanterna lui Jack. Pentru a continua tradiția, sculptează un dovleac special(1,49 lei/kg), adaugă o lumânare în interior, iar lumina te va călăuzi în aventura de Halloween.

Toate aceste „surprize de speriat”se vor regăsi în magazinele Lidl din țară începând de joi, 26 octombrie, alături de o serie de alte produse ideale pentru inspirație, în cea mai înfricoșătoare noapte din an – descoperă-le aici.

About The Author

Related posts