Breaking News

I-a căzut viţelul în canal…

Unii musceleni nu au înţeles încă, faptul că, dacă sunt crescători de animale, sau dacă au o bovină în bătătură, nu înseamnă că, trebuie lăsată să bântuie printer blocuri, printer maşini, pe unde nu au ce căută.

Şi pentru că nu înţeleg, trebuie ca, acestora, să li se aplice sancţiuni drastic, astea chiar de către administraţia locală, sau de poliţiştii de la Locală.

Acest lucru, deranjant pentru câmpulungeni, a fost semnalat de musceleni, iar poliţiştii locali au intervenit la momentul respective, când două vaci şi un viţel se plimbau pe mijlocul străzii, printre maşini, pe şoseaua de centura a  Câmpulungului.

Au reuşit să elibereze strada, au identificat proprietarul bovinelor, i-au atras atenţia în ceea ce priveşte animalele, însă proprietarul, nu a respectat ceea ce I s-a transmis, astfel că marţi a fost sancţionat de poliţiştii locali.

Marţi dimineaţă, locatarii blocului 14 de pe strada Emil Gârleanu au solicitat sprijin pentru că, într-un canal descoperit de lângă bloc, a căzut un viţel. Era chiar viţelul pe care cu o săptămână în urmă, l-au îndepărtat localii de pe mijlocul străzii Alexandru cel Bun.

Din canalul adânc de circa 2 metri, l-au extras pe viţel, pompierii din cadrul Detaşamentului de pompieri Câmpulung, iar după ce bietul animal a fost extras şi lăsat să îşi revină, localii i-au aplicat o sancţiune proprietarului, conform Legii 61/1991.

About The Author

Related posts