Î.P.S Calinic la festivitatea Colegiului Național Pedagogic ,,Carol I”

Î.P.S Calinic la festivitatea Colegiului Național Pedagogic ,,Carol I”

La ora 10.00 a început festivitatea deschiderii noului an școlar la Colegiul Național Pedagogic ,,Carol I”. Anul acesta instituția de învățământ are cu ce se mândri.

Vorbim aici de distincții cu care colegiul se poate lăuda fiind expuse în mijlocul spațiului unde a avut loc festivitatea. Este vorba despre Ordinul Meritul pentru Învățământ în Grad de Comandor conferit de președintele României, Klaus Iohannis în semn de apreciere pentru rezultate de excepție, obținute în procesul de formare intelectuală și umană a tinerelor generații pentru promovarea calității învățământului românesc. Diploma Spiru Haret, acordată colegiului de către Ministerul Educației Naționale, nu în ultimul rând Crucea Regală a României acordată acestei instituții de învățământ de Maiestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei pentru a onora întregul corp profesoral dar și pe absolvenții care au adus apoi lumina nenumăratelor generații de elevi pentru că acest colegiu este unul de elită al învățământului românesc. Aceste distincții au fost expuse în curtea colegiului pentru a putea fi văzute atât de elevi cât și de părinți.

,,Astăzi porțile colegiului s-au deschis pentru a 153 oară ca să își primească învățăceii. Elevii și părinții au căpătat încredere în instuția de învățământ datorită rezultatelor absolvenților ei care și-au găsit menirea în viață. În acest an absolvenții de liceu au luat Bacalaureatul fapt ce demonstrează seriozitatea actului educațional”, a declarat George Radu.

Alături de invitații prezenți la festivitatea de deschidere a noului an școlar a fost și Î.P.S Calinic ca în fiecare an.

About The Author

Related posts