Cu ce partid votați la alegerile parlamentare, din 6 decembrie?

PSD
PNL
USR PLUS
PRO ROMANIA SOCIAL - LIBERALĂ
PMP

Iani Popa și-a dat demisia! A scris pe pagina sa de socializare!
Iani Popa și-a dat demisia! A scris pe pagina sa de socializare!

Iani Popa și-a dat demisia! A scris pe pagina sa de socializare!

Vă pup, pa pa! Ne vedem peste patru ani! Acestea au fost afirmațiile lui Iani Popa, în urma cu patru ani, când a aflat că a câștigat alegerile în Muscel. De atunci nici că nu a mai apărut în zonă. Optimist, că Muscelul îl susține a intrat în cursa alegerilor parlamentare din 2016 cu ținta precisă pentru doi deputați și doi senatori. Iată că după alegerile din 11 decembrie rezultatele PNL-ului sunt devastatoare în Argeș, lucru ce l-a determinat pe Iani Popa să își dea demisia. Anunțul l-a făcut pe pagina sa de socializare și îl facem public integral:

,,ÎI felicit pe argeșenii care au ieșit la vot duminică și le mulțumesc celor ce au votat Partidul Național Liberal. A fost o campanie electorală foarte grea, în care eu și colegii mei din PNL Argeș am depus toate eforturile pentru realizarea obiectivului propus. Din păcate, acest lucru nu s-a întamplat! Îmi asum în totalitate eșecul la aceste alegeri și demisionez din funcția de președinte al PNL Argeș.

Vreau să le mulțumesc echipei de campanie și tuturor liberalilor din județ pentru munca depusă în această perioadă și în celelalte campanii electorale parcurse împreună și care nu au fost puține.

Cei șapte ani, cât am fost președinte al filialei Argeș a Partidului Național Liberal, au fost plini de provocări, cu bune, cu rele, cu multe greutăți și, alături de colegii liberali, ne-am bucurat, ne-am întristat, am caștigat și am pierdut.

Sunt convins că va fi aleasă o nouă echipă de conducere în PNL Argeș ce va fi cel puțin la fel de implicată în problemele județului și, evident, foarte motivată să obțină rezultate bune la următoarele bătălii politice.

Sunt membru PNL, partidul care a scris istoria României moderne, și voi rămâne fidel principiilor și valorilor liberale”, a scris Iani Popa pe pagina sa de socializare.

About The Author

Related posts