14.1 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 28 mai, 2022

Iată ce pățesc Gemenii, în lunile următoare!

Alte Știri

Zodia Gemenilor reprezintă primul semn mutabil și în același timp primul semn de aer al Zodiacului, caracterizat prin inițiativă și curiozitate, intelectualitate, dar și inconsecvență.

Dacă anul 2015 a avut ca și caracteristică pentru această zodie abilitatea comunicării, 2016 aduce îmbunătățiri în viața de familie, posibilitatea achiziționării unei locuințe noi sau renovarea celei actuale, ținând cont de un proiect de extindere.

Planeta Jupiter va rămâne în casa IX-a până la începutul lunii septembrie și îi va influența pe nativi neașteptat de bine în tot ceea ce ține de ordinea în viața familială.

Tranzitul lui Saturn prin Săgetător pe parcursul întregului an dă posibilitatea singuraticilor să-și găsească un partener încântător și foarte tânăr sau interesant și mult mai în vârstă. De asemenea drumul lui Marte prin casa parteneriatelor, alături de Saturn vă poate determina să puneți capăt relațiilor păguboase și să sedimentați o legătură pe temen lung acolo unde este cazul (afaceri, contracte), iar relațiile amoroase se pot îmbunătăți sau se pot deteriora în situațiile în care ați avut un mers ușor șchiopătat.

Pentru nativii născuți după data de 27 mai, cuadratura lui Neptun cu Saturn în Săgetător vă va face să nu uitați de conștiința neglijată timp de aproximativ 4 ani. Nu întotdeauna realitatea dumneavoastră reprezintă chiar…realitatea.

Casa a VIII-a a bunurilor comune și a problemelor intime se va afla încă sub imperiul lui Pluton și nu va fi marcată mai bine sau mai rău decât a fost în ultimii 8 ani. Problemele bănești apar și dispar, se rezolvă sau se amână, se conturează sau se disipează. Circumstanțele create de Pluton vă va da posibilitatea să deveniți mult mai analitici la primul strigăt de ajutor financiar.

Demn de reținut este faptul că Pluton poate elimina sau anihila ceva, iar imediat după aceea va aduce înlocuitor. Dacă cei născuți în zodia Gemenilor nu vor ignora procesul plutonian, privind Cerul din realitatea proprie, atunci viața le va contura spectrul unui viitor plin de pasiune, concentrare, dorințe și antrenare.

Este bine ca în relații să nu țineți neapărat seama de câte grade Celsius a atins pasiunea, ci dimpotrivă de cât de serioase sunt sentimentele.

Vin banii, pentru nativii Gemeni!

Venus în Săgetător vă oferă posibiliatea să obțineți un împrumut, nu imperios necesar sau să oferiți spre împrumut o sumă frumușică unei persoane mai puternice și mai orgolioase decât voi. 

Începând din 20 iulie situația finaciară nu numai că se va îmbunătății, ea chiar va înflori, deși la mijlocul lunii august disputele pentru bani între voi și partenerul de viață sau de afaceri vor lua o anumită amploare. E bine să dați dovadă de tact și corectitudine, chiar dacă situația devine de-a dreptul explozivă. Marte în casa a VIII-a vă îndeamnă la riscuri financiare de orice fel, e bine să analizați de două ori fiecare acțiune.

Sfârșitul de an vă poate aduce chibzuință, determinată de intrarea lui Venus în Capricorn, mai ales că banii întârzie să apară, dar și multă generozitate atunci când ei vor sosi. Va fi o lună a cadourilor pe cinste.

Dragostea răsună puternic!

E posibil să realizați că după toate străduințele nu a mai rămas nimic de făcut decât să puneți punct unui parteneriat bazat pe false sentimente. Și la fel de posibil este ca o persoană ce face parte din anturaj să fie dispusă să se alăture dumneavoastră, o persoană avidă de distracții, călătorii și…idei noi.

De asemenea casa a VII-a va fi plină de frisoane și din 2 august încolo când Marte va intra intempestiv și va stârni ori focul pasiunii, ori dorința despărțirii. Însă totul se va petrece cu atât de multă rapiditate, încât Gemenii abia se vor dezmetici. Dar intarea Marelui Benefic în semnul de aer al Balanței orientată spre paternitate la începutul lui septembrie, va elimina limitele și va îngrădi regulile în așa fel încât să aveți posibiliatea de a vă alege un partener, dacă până atunci sunteți singur.

Șansa aceasta va continua până la sfârșitul anului, relațiile șubrede se vor rupe, iar cele solide se vor consolida.

Probleme în planul sănătății

Anul 2016 nu este un an prost în planul sănătății pentru cei din zodia Gemenilor. Există riscul acutizării unor afecțiuni mai vechi în ceea ce privește sistemul nervos, boli oculare sau dureri lombare. Sensibilitatea excesivă pentru unii și slăbirea sistemului imunitar pentru alții pot crea diverse probleme privind acest aspect. De aceea este recomandat ca Gemenii să recurgă la o cură de detoxifiere, să se miște în aer liber.

Cât mai mult să consumați alimente cu un conținut ridicat de potasiu și fier (spanac, sfeclă, banane, țelină, fasole verde, prune, caise, piersici, citrice, napi, pătrunjel, varză, urzici, păpădie).

Alimente necesare mai sunt: ouăle în cantități normale, lactate puține, fructe și legume proaspete, carne albă de cel puțin patru ori pe săptămână, băuturi în cantități reduse, ceaiuri și siropuri din plante aromate și conifere din zone alpine, cafea sau alte energizante în cantități foarte mici.

Nu trebuie să vă lipsească cristalul energizat și puțină tămâie, precum și granule de sare.

Culorile din vestimentație obligatorii sunt: verde și mov.

Rugăciunile se spun între orele 21.00 și 23.00.

Milosteniile se pot face miercuri și vineri.

Ultimele Știri

S-a instalat bâlciul în centrul Câmpulungului…

S-a instalat bâlciul în centrul Câmpulungului...Deocamdată circulația în zonă nu a fost oprită decât cea pietonală. În fața fostului club...
Dr.Max - farmacie online

Alte știri din aceeași categorie