Breaking News
Iată ce semnifică numele Andreea! Pe lângă expresivitatea de care dă dovadă
Iată ce semnifică numele Andreea! Pe lângă expresivitatea de care dă dovadă

Iată ce semnifică numele Andreea! Pe lângă expresivitatea de care dă dovadă

Numele „Andreea” provine din cuvântul grecesc Andreas/Andreia, care înseamnă „bărbăție, curaj”. Numerologic vorbind, caracteristicile principale ale acestui nume sunt creativitatea, optimismul, expresivitatea și pofta de viață, reprezentate prin cifra 3.

Au o imaginație bogată, le place dramatismul și au tendința de a exagera. Multe dintre femeile care primesc acest nume de botez vor fi inteligente, independente, ambițioase, curajoase și vor aprecia libertatea de care vor avea nevoie ca de aer.

Pot da dovadă de talent artistic în artele vizuale: scris, pictură, teatru. Au o personalitate impresionantă și puternică, răspândind un aer de aristocrație și au puterea de a inspira oamenii, întocmai ca muzele din antichitate.

Aspecte negative pot fi: tendința de a-și împrăștia energia în tot felul de proiecte, egocentrismul, superficialitatea, evitarea responsabilității și a angajamentelor, dificultăți în finalizarea proiectelor, impulsivitate, crize de temperament, tendința de a exagera, încăpățânare.

Sunt idealiste, sensibile, și vulnerabile. Sunt firi meditative, le place să găsească răspunsuri în propria persoană, nu agreează sfaturile și sunt perfecționiste.

Femeile care poartă acest nume sunt deosebit de expresive și au o personalitate puternică. Au un mare potențial creator, adoră aventura și schimbările. Lumea este locul lor de joacă și manifestă acel entuziasm copilăresc în fața a tot ceea ce este nou.

Ele vor avea de învățat lecții precum: răbdarea, concentrarea, organizarea, altruismul, responsabilitatea, finalizarea proiectelor, auto-controlul emoțiilor, cunoașterea de sine și colaborarea cu cei din jur.

 

About The Author

Related posts