14.1 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 28 mai, 2022

Iată ce sfaturi aparte primesc nativii FECIOARĂ, până la sfârşitul anului!

Alte Știri

Chiar dacă în privinţa sănătăţii anul 2015 a debut cu ceva probleme, planeta Jupiter s-a comportat ca un înger păzitor în casa lucrurilor neştiute, surprizelor, secretelor şi intimităţii. Începând cu 11 august, Jupiter va marca o nouă etapă în existenţa dummneavoastră. Prezenţa planetei Venus între 5 şi 18 iulie, iar mai apoi între 31 iulie şi 8 octombrie în aceeaşi casă a XII-a, poate potenţa la modul cel mai pozitiv cu putinţă, sentimemtele. Dacă dumneavosatră sau partenerul sunteţi implicaţi în alte relaţii, iar idila se consumă în spatele uşilor închise, este bine să vă gândiţi la asumarea consecinţelor. În aceeaşi notă este bine de ştiut şi evitat afacerile promiţătoare, dar oneroase. Rigurosul Saturn va sta doi ani şi jumătate în casa Casei, a emoţiilor şi problemelor familiale, determinându-vă să vă duceţi sarcinile la bun sfârşit şi în condiţii bune. Pentru tot ce înseamnă documente oficiale, există şansa ca sub supravegherea Saturniană, să fie încheiate, sau prelungite, sau stinse, în favoarea dumneavoastră.

Cel hărăzit s-ar putea să îşi facă apariţia

Cuadratura dintre Uranus în Berbec şi Pluton în Capricorn, va genera un conflict între casa a VIII-a a resurselor comune şi prietenilor intimi şi casa a V-a a îndrăgostiţilor. Este posibil ca o cunoştinţă veche să pretindă ceva mai mult de la dumneavoastră, iar dacă o eventuală implicare angrenează şi probleme băneşti, este bine să luaţi distanţă. Este bine ştiut că partea bănească nu trebuie amestecată cu cea sentimentală sau afectivă. Nu vă implicaţi în relaţii cu persoane nestatornice, instabile şi nesincere, deoarece aceste profiluri umane sunt imposibil de remediat. Dacă unii dintre nativi sunt interesaţi mai mult de relaţii pasagere, fără implicare emoţională, în contextul în care s-au săturat pur şi simplu de singurătate, recomandarea este să mai aştepte până în luna august sau septembrie când cel destinat sau hărăzit îşi va face simţită prezenţa. Nu este bine să vă consumaţi energia, dojenind, criticând sau făcând analize gratuite, vizavi de toţi oamenii care vă ies în cale. Fiţi prevăzători şi ponderaţi. Perioada de eclipsă din luna septembrie vă poate îndemna la cheltuieli neprevăzute şi fără necesitate. Investiţiile într-un imobil sau o nouă locuinţă este bine să le faceţi spre sfârşitul anului 2016, deoarece există posibilitatea ca printr-un concurs de împrejurări să vă schimbaţi radical viaţa. Cei necăsătoriţi se pot căsători şi să schimbe zona geografică, alţii pot primi propuneri tentante de seviciu şi să plece din ţară, iar cei mai mulţi pot face investiţii atractive, dar atunci când este cazul.

Împliniri în vieţile Fecioarelor

Tinerii care nu au loc de muncă pot obţine atestate de liberă practică şi să-şi desfăşoare activitatea la domiciliu. Pot apărea soluţii pentru toate afecţiunile dumneavoastră indiferent din ce sector al medicinii, ele vor apărea iar vindecarea va fi sigură chiar dacă va fi vorba de boli cronice. Cei ce vor deveni complexaţi în urma unor defecte fizice, ar fi bine să se gândească de 2 ori dacă vor apela la chirurgia estetică sau nu. Sfatul astrologului este să nu se opteze pentru aşa ceva. Astfel anul 2015 va aduce multe împliniri în vieţile Fecioarelor, realizări spectaculoase, venite în urma unor eforturi, dar care vor încununa o lungă perioadă de aşteptare şi eliberare de blocaje.

De ce trebuie să ţineţi cont obligatoriu!

Cristalul şi câteva flori de isop sunt obligatorii. Hrana va fi formată din alimente autohtone. Consumaţi carne de 3-4 ori pe săptămână, ouă, lactate, peşte, legume şi fructe proaspete, sucuri din rădăcinoase, ceaiuri din plante medicinale din ţinuturile colinare. Fără excese!

Când şi cum trebuie să vă rugaţi!

Rugăciunea – dimineaţa şi seara- până în ora 09.00 şi după ora 21.00. Culorile anului: negru, albastru, galben, roşu. Milostenii- miercuri şi vineri. sursă: www.bioenergoterapeut.ro

 

Ultimele Știri

S-a instalat bâlciul în centrul Câmpulungului…

S-a instalat bâlciul în centrul Câmpulungului...Deocamdată circulația în zonă nu a fost oprită decât cea pietonală. În fața fostului club...
Dr.Max - farmacie online

Alte știri din aceeași categorie