12.7 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 28 mai, 2022

Iată ce sfaturi aparte primesc nativii LEU, până la sfârşitul anului!

Alte Știri

Iată că Leul este vedeta zodiacului pe tot parcursul acestui an. Pe lângă Jupiter care va sta în acest semn până la data de 11 august, iată că şi planeta Venus îşi prelungeşte şederea, tot în zodia Leului, fapt ce va face ca romantismul acestor nativi să atingă uneori cote alarmante. Oportunităţi de toate felurile, noroc, şansă şi multă determinare, vor fi pentru nativii din Leu în „cantităţi” incomensurabile. După doi ani şi jumătate de blocaje a venit timpul norocului în toate sferele. Nu uitaţi totuşi de taxele ce le puteţi plăti ulterior durului, dar dreptului Saturn, fapt pentru care vă sugerez să rămâneţi totuşi cu picioarele pe pământ, chiar dacă coama zburdă pe undeva spre astral.

Vă puteţi îndrăgosti iremediabil!

Anul acesta este anul iubirii şi descoperirii de sine pentru Lei, dar totuşi…nu bravaţi. Pentru cei ce au tendinţe de îngrăşare, planeta Jupiter vă va ajuta până pe 11 august în acest sens, chiar dacă altfel vă ajută foarte mult. Nu exageraţi când este vorba de mese copioase, amintiţi-vă de kilogramele ce cu greu pleacă de la dumneavoastră. În plan financiar anul 2015 este de excepţie începând din 11 august. Nu faceţi cheltuieli exagerate în plan personal pentru că s-ar putea să regretaţi. Dacă este să revenim la sentimente, Leii se pot îndrăgosti iremediabil, iar relaţiile să meargă schiopătând timp de doi ani şi jumătate, de aceea este bine să nu vă aruncaţi cu capul înainte într-o relaţie, determinând ulterior situaţii tumultoase care să vă destabilizeze emoţional. Nu daţi dovadă de naivitate.

Apar unele probleme pe segmentul sănătate!

Şi segmentul sănătate crează ceva probleme, în primul rând pot apărea afecţiuni stomatologice destul de grave, iar partea endocrină, în special tiroida vă poate da mari bătăi de cap. Aspectele din iulie se pot lăsa cu intervenţii chirurgicale sau cu probleme digestive ori dureri de stomac. Mai există şi riscul apariţiei unor afecţiuni mamare, mai ales la femeile care alăptează, sau cele trecute de 40 de ani. Luna septembrie se află sub imperiul eclipselor, fapt ce presupune vicii de comunicare, călătorii cu probleme, contracte făcute în scopuri oneroase, dar care scapă analizei Leilor, precum şi multe proiecte abandonate din pricina neseriozităţii partenerilor. Însă indiferent care vor fi auspicile anului 2015, optimismul va rămâne trăsătura de bază a nativilor acestei zodii, iar funcţionarea optimă a instinctului va face ca toţi aceia ce se pot numi conspiratori sau trădători să fie demascaţi şi înlăturaţi din vieţile nativilor din Leu, chiar dacă uneori despărţirile se identifică cu sfârşitul.

De ce trebuie să ţineţi cont obligatoriu!

Cristalul energizat însoţit de smirnă, obligatoriu. Alimentaţia acestor nativi trebuie să fie bogată în minerale, vitamine, dar şi proteină animală. Aşadar consumaţi legume şi fructe proaspete crescute în România, sucuri din rădăcinoase, brânzeturi şi orice fel de produse lactate, pâine în cantităţi reduse, carne de trei ori pe săptămână, ouă zilnic, roşii şi tot felul de fructe de aceeaşi culoare, sucuri din plante medicinale crescute la câmpie, cafea într-un mod echilibrat, băuturi alcoolice, dar cu un conţinut mic de alcool, siropuri din fructe sau flori galbene.

Când şi cum trebuie să vă rugaţi!

Rugăciunea se spune în primele ore de la răsăritul Soarelui. Milostenii în zilele de duminică. Culoarea anului: roşu granat, verde, galben, auriu, bej. Pentru mai multe informaţii intraţi pe site-ul www.bioenergoterapeut.ro.

 

Ultimele Știri

GODENI: Primarul Ion Pădureanu, apel disperat pentru localnici

GODENI: Primarul Ion Pădureanu, apel disperat pentru localnici: "Dragi cetățeni din Costești și Capu Piscului de o săptămână pompăm apă,...
Dr.Max - farmacie online

Alte știri din aceeași categorie