22.4 C
Campulung Muscel
miercuri, 6 iulie, 2022

Iată cum își tratează fiecare iubită un bărbat în funcție de zodie!

Alte Știri

Iată cum își tratează fiecare iubită un bărbat în funcție de zodie! Dacă nu știi de unde să începi să studiezi modalitățile prin care partenerul tău își arată iubirea, astrologia îți poate da câteva idei despre cum se poartă nativii din fiecare zodie atunci când sunt îndrăgostiți.

De aceea, este ideal să cunoști cât mai multe despre modul în care partenerul tău își manifestă iubirea. Bărbații nu sunt așa de buni la declarații ca femeile, dar pot să-ți arate că te iubesc în alte moduri, unele de-a dreptul surprinzătoare, cum ar fi, de exemplu, invitația de a-i însoți pe stadion, la un meci de fotbal.

Berbec

Berbecul este plin de energie și entuziasm, dornic mereu de acțiune și de aventură, iar dacă te iubește, te va lua cu el peste tot și-ți va propune cele mai originale escapade. Dar dovada maximă de iubire este să facă o activitate care necesită răbdare și meticulozitate doar de dragul tău, cum ar fi, de exemplu, o ședință de masaj ca la carte.

Taur

Bărbatul Taur este statornic în sentimente și sincer. De aceea, dacă îți declară că te iubește, sunt toate șansele să fie așa. Nu îi place, de regulă, să iasă din rutinele sale și să-și încalce tabieturile, așa că nu te aștepta la surprize care să-ți taie răsuflarea. În schimb, dacă îți va pregăti o cină cu mâinile sale, fără să apeleze la niciun ajutor, fii convinsă că te adoră. Continuarea o găsiți AICI.

 

Ultimele Știri

Mihai Pelmuș, cât și David Nedelcu au avut evoluții remarcabile, clasându-se pe podiumul clasamentului final, la clasa Piloți licențiați juniori

În acest week-end, la Șura Mare, Sibiu, în organizarea clubului sportiv  ACS Sibiu Motorsport s-a desfășurat cea de a...
Dr.Max - farmacie online

Alte știri din aceeași categorie