Iată cum s-au prezentat argeșencele la Şcoala Politică de Vară a Organizaţiei Femeilor Social Democrate (OFSD)

Iată cum s-au prezentat argeșencele la Şcoala Politică de Vară a Organizaţiei Femeilor Social Democrate (OFSD)

De fiecare data când partidul le va mobilizare argeșencelor, reprezentantele sexului frumos vor răspunde tot timpul prezent așa cum au făcut și la Şcoala Politică de Vară a Organizaţiei Femeilor Social Democrate (OFSD) de la Mamaia.

Evenimentul a adunat la un loc, pe litoral atât miniștrii cât și alte femei cu funcții de răspundere din administrația locală, județeană și națională fiind prilejiul pentru a-și lăuda reciproc realizările și comparații cu predecesorii lor.

În sala din Pavilionul Expoziţional din Mamaia, unde a avut loc Şcoala Politică de Vară a OFSD, participanții au fost întâmpinați de personaje istorice, simboluri legate de Centenar, dar și de o proiecție cu textul ”Doamnele Marei Uniri”.

Deputatul Simona Bucura Oprescu a coordonat Organizația Femeilor Social-Democrate Argeș la Şcoala Politică de Vară a OFSD. A pus la punct toate detaliile legate de organizare și totul a ieșit ca la carte.

Chiar a fost felicitată pentru implicare de colegele din țară. OFSD Argeș a avut una dintre cele mai numeroase delegații care a fost prezentă la această manifestare.

 

About The Author

Related posts