19.6 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 28 mai, 2022

Iată de ce trebuie să ţină cont Săgetătorii până la sfârşitul anului!

Alte Știri

Prezenţa Marelui Benefic pe casa a IX-a, a Săgetătorilor, casă a aventurilor şi a rudelor aflate departe precum şi a studiilor în străinătate, sau în instituţii de învăţământ superior, o să vă ajute să faceţi tot ceea ce vă place privind aceste domenii. Puteţi călători, puteţi studia, vă puteţi perfecţiona şi mai ales nu uitaţi că toate acestea vă întineresc sufletul şi vă înobilează spiritul. Intrarea planetei Saturn începând cu 23 decembrie 2014, în zodia dumeavoastră vă dă posibilitatea să înţelegeţi că aţi crescut suficient, sunteţi mari şi vă puteţi desprinde de persoanele de care aţi stat lipiţi nişte ani. Şi tot Saturn o să vă creeze auspicii şi conjucturi care să vă înveţe ce nu veţi putea învăţa trecând prin toate şcolile sau instituţiile de învăţământ din lume. Posibilitatea astrală de a scăpa de un profesor exigent va fi să deveniţi propriul dumneavostră profesor în următorul an şi jumătate, învăţând din situaţii, întâlniri, experiene. Foarte curând veţi ajunge maeştrii în a împărtăşi altora din experienţele dumneavoastră, greu de înţeles pentru aceştia. Mulţi Săgetători îşi vor lua destinul în propriile mâini, îşi vor schimba locul de muncă, care le-a adus o droaie de frustrări datorită şefilor. Anul 2015 este un an de Destin, bucuraţi-vă de tot ce vă oferă, atât bine cât şi rău!

Ce este obligatoriu să faceţi?

Purtaţi cristalul cu puţină tămâie. Consumaţi peşte şi mai puţină carne, alimente bogate în minerale şi vitamine, sucuri din fructe şi legume verzi şi roşii, ceaiuri din plante diuretice, paste făinoase din grâu dur, lactate degresate, ouă, fructe de pădure roşii, cartofi mai puţini. Rugăciunea după ora 21.00. Culorile anului: roşu, alb, violet, mov. Milostenii- joi.

 

Ultimele Știri

S-a instalat bâlciul în centrul Câmpulungului…

S-a instalat bâlciul în centrul Câmpulungului...Deocamdată circulația în zonă nu a fost oprită decât cea pietonală. În fața fostului club...
Dr.Max - farmacie online

Alte știri din aceeași categorie