Iată localitățile afectate de întreruperile de energie electrică!

Iată localitățile afectate de întreruperile de energie electrică!

Începând cu data de 05 februarie, ora 11:30, județul Argeș a intrat sub incidenta codului galben de intensificări ale vântului și ninsori viscolite. Încă de la începutul atenționarii meteo, operatorul de distribuție a monitorizat starea rețelelor electrice afectate direct de evoluția nefavorabilă a vremii și a intervenit prompt în teren.

Pe fondul condițiilor meteo nefavorabile, în ziua de 05 februarie, la ora 18:00, la nivelul județului Argeș au fost înregistrate 16 deranjamente individuale dar și următoarele deficiențe în alimentarea cu energie electrică care afectau parțial localitățile menționate Budeasa și Stoenești.

Intensificarea condițiilor meteo nefavorabile, sub forma codului roșu de viscol puternic și rafale de vânt de peste 100 – 120 km/h în zona montană a județului Argeș, a cauzat noi deficiențe în alimentarea cu energie electrică, astfel că, la ora 20:00, erau afectate parțial următoarele localități Budeasa, Stoenești, Lerești, Slătioara și Câmpulung.

La această oră sunt afectate de întreruperile de energie electrică localitățile Câmpulung – parțial, Mioarele, Arefu, Bradu, Mărăcineni, Stâlpeni, Mihăești, Albeștii de Argeș.

About The Author

Related posts