15.2 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 28 mai, 2022

Iată micile surprize de Sfântul Valentin, pentru toți nativii zodiacului!

Alte Știri

În ziua de 14 februarie când îndrăgostiții îl sărbătoresc pe Sfântul Valentin, Soarele este în Vărsător și Luna în Taur. Aspectele astrale din această zi, îi ajută pe cei care să iubesc să se bucure din plin de această zi, fiind una plină de surprize.

BERBEC

Trigonul din 14 februarie între Jupiter (Fecioară) și Lună (Taur) vă poate sensibiliza peste măsură determinându-vă la acte de generozitate excesivă vizavi de persoana iubită. În scurt timp cei singuri își pot găsi un partener. De Sfântul Valentin, Berbecii vor deveni înflăcărați, vor avea parte de multă energie iar noaptea va fi una extrem de promițătoare.

TAUR

În ziua de 14 februarie, Taurii vor fi extrem de romantici și sensibili și vor face unele mișcări după bunul plac în plan sentimental. Cei care împart iubirea cu un nativ Taur pot fi surprinși de o invitație la un restaurant luxos din oraș. Taurul s-ar putea să mănânce puțin mai încet decât de obicei, să te ia de mână și să-ți ofere o noapte de voluptate așa cum numai el se pricepe.

GEMENI

De Sfântul Valentin, nativii Gemeni s-ar putea să aibă parte de multe, multe surprize ținând cont de aspectele lui Jupiter și al Lunii. În această zi vei vedea cum Geamănul trece de la intelect la senzorial cu o viteză uluitoare.

RAC

De Sfântul Valentin, Racii se vor simți mai îndrăgostiți ca niciodată. Vor lăsa sensibilitatea deoparte și vor fi extrem de direcți și înflăcărați. Dacă împărțiți iubirea cu un nativ Rac, este bine de știut că în această zi, trebuie să îi trageți preșul de sub picioare și să nu îi spuneți unde îl duceți dacă v-ați gândit la o plimbare în doi. Aduceți în prezent un obiect din trecut, drag vouă. Îi puteți oferi Racului o fotografie înrămată cu voi doi.

LEU

În preajma zilei îndrăgostiților poate apărea iluzia că un superior sau coleg vă face curte – este doar o iluzie, nu dați curs! Dacă sunteți singuri, din data de 26 martie veți spune ADIO singurătate! Cei care sunt într-o relație o pot permanentiza, iar cei singuri pot găsi pe cineva. De Sfântul Valentin este indicat să vă reamințiți că aveți un Leu lângă voi pe care nu uitați să îl tratați ca pe un rege!

FECIOARĂ

Mulți nativi din această zodie s-ar putea să își petreacă ziua de Sfântul Valentin cu un fost iubit sau iubită care a rătăcit până acum! Dacă acesta/a a revenit în decor este bine să îl păstrați într-un cadru liniștit, măcar în această zi să încercați să nu îl mai controlați, să îl bruscați sau să îl duceți imediat în intimitate. Va rămâne tot imediat…amintire.

BALANȚĂ

Dacă ziua Sfântului Valentin vă prinde singuri/e este bine să nu intrați în panică! În cel mai scurt timp, în viețile Balanțelor va apărea cineva pe care nu l-au văzut, nu l-au cunoscut și nu știau de existența lui, deși pare că-l știau de când lumea! Dacă vrei să pui pe fugă o Balanță arată-i mediocritate, vulgaritate, grosolănie, micime sufletească. Ca să revenim la ziua îndrăgostiților, dacă vreți să vă petreceți ziua lângă un nativ Balanță este bine să îl/o invitați în societate. recomandat este să vă îmbrăcați în haine de gală, cu cele mai bune bijuterii.

SCORPION

Pentru nativii Scorpion, ziua îndrăgostiților va aduce multă pasiune și erotism. Trebuie să vă concentrați asupra acestor nativi pentru că sunt maeștrii zodiacului în arta erotică. Oricum nu vă veți plictisi în compania lor, de Sfântul Valentin!

SĂGETĂTOR

Pregătiți nativului din Săgetător o schimbare de decor, puteți cunoaște lumea împreună în această zi, puteți vizita obiective turistice.  Încercați în această zi să îi faceți pe acești nativi captivi unei relații de tipul ,,suntem o echipă”, ,,între noi nu există nimeni”. Acești nativi au multe fațete, nu fețe! – adică reprezintă tipologia unui om complex, bogat în trăiri, idei și senzații, gata să se arunce în tot felul de aventuri, uneori din dorința de a ,,colecționa”. Pentru a-i cuceri pe acești nativi trebuie să țineți cont de aspectul gastronomic care, dacă i se va satisface, îl va lega pe veci în firele plăcerii prânzurilor sau cinelor. Deopotrivă bărbați și femei.

CAPRICORN

Acesta este nativul care are cea mai mare teamă că va fi părăsit, teamă ce-l determină să se dăruiască foarte greu. Așadar, dacă v-ați hotărât să petreceți ziua îndrăgostiților împreună cu acest nativ, este obligatoriu să vă exprimați sentimentele. Nu au nevoie de cadouri, ci doar de un simplu ,,te iubesc”.

VĂRSĂTOR

Acești nativi au parte de cei mai mulți admiratori în acestă perioadă. Este bine ca de ziua îndrăgostiților să nu îi obligați la banalitate, să vă contureze o imagine de familist convins, pentru că este ca și cum l-ați condamna la singurătate. Nu suportă ideile altora, propunerea imediată la căsătorie. Pentru această zi, oferă-i un lucru pe care știi că și l-a dorit multă vreme și nu l-a obținut până acum.

PEȘTI

O zi de Sfântul Valentin lângă un nativ Pește este plină de lucruri abstracte și profunde. Să nu își treacă prin cap că vrei de la el iubirea perfectă pentru că nu vei mai auzi de el. Trebuie să ții pasul cu el și să fii corect/ă în sentimente, mai ales în această zi a îndrăgostiților.

 

 

 

 

Ultimele Știri

S-a instalat bâlciul în centrul Câmpulungului…

S-a instalat bâlciul în centrul Câmpulungului...Deocamdată circulația în zonă nu a fost oprită decât cea pietonală. În fața fostului club...
Dr.Max - farmacie online

Alte știri din aceeași categorie