IATSA DACIA CÎMPULUNG vă așteaptă în showroom! Programul Rabla 2017 va începe în luna aprilie!
IATSA DACIA CÎMPULUNG vă așteaptă în showroom! Programul Rabla 2017 va începe în luna aprilie!

IATSA DACIA CÎMPULUNG vă așteaptă în showroom! Programul Rabla 2017 va începe în luna aprilie!

Programul Rabla 2017 va începe în luna aprilie, cu două luni mai devreme decât în 2016, a anunțat Ministrul Mediului, Daniel Constantin, ediția din acest an urmând să beneficieze și de un buget mai generos.

Tot Ministrul Mediului a anunțat și că se caută încă noi forme de finanțare a Programului Rabla 2017, după eliminarea Timbrului de Mediu, de la 1 februarie. Acestea nu se referă, însă, la introducerea unei noi taxe auto sau al unui cumul de impozite și taxe, așa cum propuneau la finele săptămânii trecute reprezentanții Asociației Producătorilor și Importatorilor din România (APIA).

Potrivit lui Daniel Constantin, rezervele curente ale Administrației Fondului de Mediu (AFM), responsabilă cu finanțarea propriu-zisă a Programului Rabla, se ridică la aproximativ 2 miliarde de lei, sumă reportată din anii trecuți, la care se adaugă un alt miliard provenit din încasările aferente certificatelor de emisii de dioxid de carbon.

Anul trecut, în programul Rabla au fost alocate circa 22.500 tichete valorice. În prima etapă, lansată în iunie, au fost disponibile 13.000 de vouchere, după care au urmat mai multe suplimentări succesive, în lunile iulie (4.000 tichete), octombrie (2.000 tichete) și noiembrie (3.500 tichete).

În întâmpinarea programului REMAT 2017 (RABLA) care va începe în luna aprilie 2017, muscelenii sunt așteptați pentru înscrieri și pentru a vedea și testa noile modele Dacia (LOGAN, LOGAN MCV, SANDERO, SANDERO STEPWAY, DUSTER ) în concesiune la SC. IATSA DACIA CÎMPULUNG S.A., situată în comuna Lerești, Str. General Vasile Milea, Nr. 592. Pentru relații suplimentare puteți să contactați numărul de telefon 0248.532.920.

About The Author

Related posts