web analytics
Breaking News

IJJ Argeş: Ordine şi siguranţă pe Transfăgărăşan!

IJJ Argeş: Ordine şi siguranţă pe Transfăgărăşan!

Cu prilejul desfăşurării competiţiei automobilistice TIME ATTACK ROMÂNIA TRANSFĂGĂRĂŞAN, în perioada 09 – 11 iulie a.c., Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Argeş în cooperare cu Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş vor intensifica măsurile şi acţiunile specifice de asigurare a ordinii publice şi siguranţei cetăţenilor în localitatea Arefu, pe DN 7, între km 62 – 116.

Scopul evenimentul este stabilirea unui record de viteză, cu o maşină de competiţie, pe o distanţă de 84 km pilotată de Mark Higgins, de trei ori campion de raliuri în Marea Britanie.

Misiunile jandarmilor au în vedere, în principal, îndrumarea şi siguranţa spectatorilor.

„Recomandăm cetăţenilor care participă la acest eveniment să nu rămână pe traseul probei speciale, într-un loc mai jos decât cel al probei speciale, în faţa semnelor de informare, în zonele interzise, în locurile în care maşinile pot scăpa de sub control, în faţa finalului probei sau lângă stopul probei şi să nu deterioreze semnele de informare de pe probele speciale.

ÎNTOTDEAUNA, pe timpul desfăşurării evenimentului, să aibă grijă când se apropie maşinile de competiţie, să stea în zone din care pot ieşi uşor, să rămână doar în zonele autorizate publicului, să rămână în zonele înalte, să supravegheze copiii, să stea în spatele marcajelor pentru public.

Totodată, să ţină cont că pot apărea situaţii neaşteptate având în vedere apariţia animalelelor sălbatice în zonă din ultimul timp (urşi).

Respectaţi recomandările forţelor de ordine pentru buna desfăşurare a evenimentului!”

About The Author

Related posts