IMAGINI CARE POT AFECTA EMOȚIONAL! Polițiștii s-au sesizat din oficiu…

IMAGINI CARE POT AFECTA EMOȚIONAL! Polițiștii s-au sesizat din oficiu…

În urma apariției în spațiul public a unor imagini în care un bărbat, cu ajutorul unor câini de vânătoare braconează un exemplar de căprior, polițiștii Inspectoratului de Poliție Argeș s-au sesizat din oficiu, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de braconaj, în acest moment desfășurându-se cercetări pentru depistarea persoanei care apare în imagini și tragerea acesteia la răspundere penală. De asemenea Asociația de Protecția Animalelor Argeș prin reprezentantul Carmen Arsene s-a sesizat cu privire la acest incident și a demarat toate acțiunile necesare privind identificarea și sancționarea celor vinovați.

IMAGINI CARE POT AFECTA EMOȚIONAL!

Imaginile sunt surprinse pe un fond de vânătoare privat din judetul Argeș, în comuna Bârla, acolo unde un braconier intră periodic pe fondul de vânătoare respectiv.

,,Din păcate, această este o practică a respectivilor indivizi. Ei din asta trăiesc este o sursă de venit. Dacă prind trei sau patru căprioare, le fac pachet și le trimit la restaurante din București sau aici în Pitești. Animalele nu sunt sacrificate corespunzător, sunt sufocate, sau li se sucește gâtul la spate așa cum ați văzut în filmuleț. Nu este primul incident, dar avem de data asta dovada clară a braconajului”, a declarat Nicolae Ivănescu, proprietarul fondului de vânătoare.

Aduce câțiva ogari cu care hăituiește căprioarele, iar apoi le omoară.

About The Author

Related posts