Impact frontal pe o uliță din Godeni!

Impact frontal pe o uliță din Godeni!

Impact frontal pe o uliță din comuna Godeni. Accidentul rutier s-a produs mai exact pe strada Bisericii în satul Cotești. Șoferii implicați în evenimentul rutier dau vina unul pe celălalt și pe uliță că este destul de îngustă.

Șoferul autoturismului marca Mercedes ce se afla pe sensul de coborâre îl acuză pe șoferul cu Skoda că ar fi urcat cu viteză. Și de aici un întreg scandal, până la testarea celor doi conducători auto cu aparatul alcooltest de către polițiști.

Chiar dacă în urma impactului nu au fost victime, a fost nevoie de intervenția polițiștilor de la biroul Rutier din Câmpulung pentru a protocola accidentul rutier. În cauză s-a deschis dosar penal pentru a se stabili cu exactitate cauzale și împrejurările producerii accidentului rutier.

Doi copii ce se aflau în mașinile implicate în accidentul rutier s-au speriat foarte tare iar la fața locului au fost anunțate prin serviciul 112 cadrele medicale de la Ambulanță și Smurd să vină la fața locului. O fată de 14 ani și un băiat de 12 ani, mai mult cu atac de panică decât loviți au fost transportați la spitalul muncipal din Câmpulung, pentru mai multe intervenții medicale.

Șoferii implicați în accidentul rutier au scăpat teferi dar cu mașinile destul de avariate, din cauza impactului frontal.

About The Author

Related posts