În arest, pentru viol…
În arest, pentru viol…

În arest, pentru viol…

Un bărbat de 35 de ani, din Câmpulung, bănuit de săvârşirea infracţiunii de viol, a fost reţinut de poliţiştii câmpulungeni, în cursul zilei de 14 mai. Bărbatul a fost prezentat de procurori la Judecătoria Câmpulung, iar instanţa a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Câmpulung au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de viol şi au reţinut un bărbat de 35 de ani, din Câmpulung. M.C. Macaşoi este din Câpulung, iar acesta are în spate un “palmares” impresionant.

Din cercetări s-a stabilit că, în dimineaţa zilei de 25 decembrie 2019, Macaşoi ar fi constrâns o femeie de 25 de ani, să întreţină relaţii sexuale.

Pentru administrarea probatoriului au fost dispuse şi efectuate expertize medico-legale.

În cursul zilei de 14 mai bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, iar în cursul zilei de 15 mai a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de luare a unei măsuri preventive, iar instanţa a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

About The Author

Related posts