În Argeş, prin PNDL I şi PNDL II s-au alocat 1,3 miliarde de lei

În Argeş, prin PNDL I şi PNDL II s-au alocat  1,3 miliarde de lei

În România sunt deschise în prezent 12.681 de şantiere finanţate prin cele două etape ale Programului Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL), fondurile alocate până acum pentru proiectele de investiţii ridicându-se la circa 47 miliarde de lei, a anunţat vicepremierul Daniel Suciu, ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice.
În Argeş, prin PNDL I şi PNDL II s-au alocat pentru 232 de proiecte sume totale de 1,3 miliarde de lei.

„Programul Naţional de Dezvoltare Locală, iniţiat de preşedintele PSD Liviu Dragnea, şi-a dovedit utilitatea şi eficienţa. În toate localităţile s-au investit sau sunt în curs de derulare investiţii pentru apă, canalizare, şcoli, drumuri, poduri, cămine culturale… În special pentru mediul rural, dar şi în mediul urban, programul a fost şi continuă să fie un succes. Condiţiile de trai ale locuitorilor sunt astfel îmbunătăţite, iar prin derularea investiţiilor se generează plus-valoare şi se creează noi locuri de muncă.

PSD a dovedit că ştie şi poate să guverneze şi să facă performanţă, iar România merită mai mult respect în Europa. Respect pe care îl putem câştiga inclusiv prin a arăta că facem ceea ce trebuie pentru cetăţeni, aşa cum alte Guverne nu au putut sau nu au dorit să facă.

Ca să dau numai un exemplu concret legat de Programul Național de Dezvoltare Locală, din 2017 până în prezent au intrat numai în conturile primăriei Mioveni 24 milioane de euro pentru susținerea proiectului de construire a noului Spital Orășenesc”, ne-a declarat Ion Georgescu, primarul oraşului Mioveni şi secretar executiv al PSD Argeş.

About The Author

Related posts