În atenția tuturor primarilor! Să nu se mai întâmple ca la Vlădești!

În atenția tuturor primarilor! Să nu se mai întâmple ca la Vlădești!

În atenția tuturor primarilor! Să nu se mai întâmple ca la Vlădești! Chiar dacă este o informație care a fost dezbătută în luna octombrie a anului trecut, o aducem din nou în actualitate, după ce un filmuleț a stârnit milioane de reacții negative după ce a fost făcut public de jurnaliștii din Argeș.

Pentru cei care nu cunosc cazul, reamintim faptul că viceprimarul din localitatea Vlădești, Leonard Șerban a ajuns în atenția publică, după ce a vrut să ajute un localnic târând căinele acestuia de mașină pentru a-l duce la domiciliu de unde a fugit.

În cadrul şedinţei Colegiului Prefectural din data de 26 octombrie a.c., Asociaţia Eduxanima împreună cu reprezentanţii PETA Germania au prezentat primarilor şi directorilor de instituţii deconcentrate din judeţul Argeş, Programul de Sterilizare Gratuită, ce se va derula în colaborare cu autorităţile judeţene.

Preşedintele PETA Germania, Harald Ullman, a transmis un mesaj în care a subliniat importanţa protecţiei animalelor prin reducerea violenţei şi prin programul de sterilizare, conform normelor europene. Programele de protecţie a animalelor, deja aplicate cu succes în străinătate, pot constitui un exemplu pentru România, în special pentru zonele rurale.

Prefectul judeţului Argeş, Emilian Dragnea, a declarat că este de acord cu implementarea acestor proiecte şi a făcut un apel către reprezentanţii unităţilor administrativ teritoriale să sprijine măsurile pentru protecţia animalelor de companie şi nu numai.

 

About The Author

Related posts