Încă 7 stăpâni de sclavi au fost încerceraţi!

Încă 7 stăpâni de sclavi au fost încerceraţi!

Încă 7 stăpâni de sclavi au fost încerceraţi!

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Argeș, împreună cu poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung şi din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Schitu Goleşti, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale Argeş şi al jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Argeş, au pus în executare un mandat de execurate a pedepsei cu închisoarea emis de Tribunalul Argeş, privind șapte  persoane cu domiciliul pe raza comunei Berevoeşti.

Este vorba despre şapte persoane condamnate la pedepse cu închisoarea cuprinse între 5 ani si 2 luni şi 18 ani şi 10 luni închisoare pentru infracţiuni de trafic de persoane, trafic de minori şi constituire a unui grup infracțional organizat.

Instanţa a dat hotărîrea definitivă în cel de-al şaselea dosar al rromilor acuzaţi de trafic de persoane, trafic de minori şi constituire a unui grup infracţional organizat.

Pedeapsa cea mai mare, de 18 ani şi 10 luni, a primit-o Bădală Costinel, pentru trafic de persoane şi trafic de minori. Acesta a torturat, timp de mai multe luni, doi minori.

Celelalte pedepse sunt: Traian Păun (fiul) – 10 ani; Păun Petruţa Minuca – 8 ani şi 6 luni; Florin Feraru – 8 ani, 5 luni şi 10 zile; Feraru Ancuţa Mariana – 5 ani şi 2 luni; Păun Traian – 11 ani şi 6 luni şi Vasilica Păun – 7 ani şi 4 luni.

Cei 7 inculpaţi trebuie să plătească şi daune de 160.000 de euro la opt victime. Lotul rromilor de la Gămăceşti, comuna Berevoeşti, a fost împărţit în şase dosare pe rolul instanţelor argeşene.

Toate persoanele în cauză au fost încarcerate.

About The Author

Related posts