Încă un dosar penal pe numele lui „Rață”!

Încă un dosar penal pe numele lui „Rață”!

În cursul zilei de 26 februarie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Schitu Golești, împreună cu polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung, au continuat cercetările într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuz de recoltare a probelor biologice, și au reținut un bărbat de 34 de ani, din Câmpulung.

Este vorba despre un cunoscut din Muscel, Florin Oprea zis „Rață „. Bărbatul de 34 de ani este cercetat pentru că în ziua de 6 februarie a.c., acesta era să accidenteze un pieton, iar, cel care a obsevat ce s-a întâmplat, a sunat la 112 și a sesizat cele văzute.

De la Biroul Rutier de la Câmpulung a plecat în urmărirea bărbatului un echipaj, acesta fiind oprit īn cele din urmă de polițiștii Secției de Poliție Schitu Golești în localitatea Poienarii de Muscel.

Pentru că polițiștii îl suspectau că ar fi consumat alcool, aceștia au vrut să îl testeze cu aparatul etilotest.

Bărbatul nu a refuzat,  însă, nici nu ar fi acceptat în mod direct, aśa că, polițiștii au stabilit clar că acesta a refuzat testarea cu aparatul etilotest și recoltarea probelor biologice.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, iar în cursul zilei de joi, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare unei măsuri preventive.

După patru ore de audieri și după ce a fost prezentăat în fața magistraților de la Judecătoti a Câmpulung, Oprea a fost plasat sub control judiciar.

Instanța a dispus împotriva bărbatului măsura controlului judiciar pentru 60 de zile, cu mai multe interdicții, printre care să nu depăşească limita judeţului Argeş fără încuviințare și să nu conducă niciun fel de vehicul.

About The Author

Related posts