Încă un echipament de înaltă performanță la Spitalul de Pediatrie Pitești

Încă un echipament de înaltă performanță la Spitalul de Pediatrie Pitești

Încă un echipament de înaltă performanță la Spitalul de Pediatrie Pitești. Unitatea sanitară argeșeană va fi dotată cu un RMN.

 În urma demersurilor Consiliului Județean Argeș, Spitalul de Pediatrie Pitești va fi dotat de Ministerul Sănătății cu echipament RMN. Astfel, în data de 23 aprilie ac, a fost semnat contractul privind furnizarea, instalarea și punerea în funcțiune a echipamentelor de imagistică de înaltă performanță prin rezonanță magnetică.

Aparatura necesară de investigare a pacientului este foarte importantă în vederea unui diagnostic corect și precis. Datorită investițiilor în dotări la Secțiile de Radiologie ale Spitalului de Pediatrie și Spitalului Județean de Urgență Pitești, medicii au posibilitatea de a lucra cu echipamente ultra moderne, care permit efectuarea unor examene rapide, asigurând astfel o precizie în stabilirea diagnosticului.

,,Anul trecut, Spitalul de Pediatrie a fost dotat cu echipamente medicale, dintre care și un tomograf computerizat, iar investițiile în modernizarea spitalului au continuat cu reabilitarea etajei V și a blocului alimentar la standarde occidentale. De asemenea, în luna aprilie a acestui an, a fost semnat contractul de finanțare privind extinderea, modernizarea și dotarea Compartimentului Primariei Urgente, urmând să fie semnat și contractul de finanțare pentru extinderea, modernizarea și dotarea Ambulatoriului Spitalului de Pediatrie. 

Toate aceste investiții vin în sprijinul pacienților din întreaga regiune, nu numai din județul Argeș”– Dan Manu, președintele Consiliului Județean Argeș.

About The Author

Related posts