Incendiu la Casa de Cultură Tudor Mușatescu din Câmpulung!

Incendiu la Casa de Cultură Tudor Mușatescu din Câmpulung!

Incendiu la Casa de Cultură Tudor Mușatescu din Câmpulung! Un amplu exercițiu de intervenție în simularea unui incendiu a avut loc la această instituție publică, după ora 20.00. Prezent la fața locului a fost și directorul Liviu Cioacă cel care a preferat să nu anunțe reprezentanții presei, de frică să nu îi sperie pe câmpulungeni. Sau mai există o variantă ca aceștia să nu vadă dezastrul din interiorul clădirii, fiind vopsită doar frumos pe la exteriorul care se vede din zona centrală.

Liviu Cioacă împreună cu subalternii săi nu își desfășoară activitatea în această clădire care a intrat în vizorul pompierilor pentru că este un monument ruină. Acesta a primit îngăduiță de la aleșii locali să își desfășoare activitatea cu chirie în Fostul Clubul ARO.

Revenind la subiectul nostru prin acest exercițiu instituțiile abilitate au verificat dacă instituția de cultură rezistă în cazul unui incendiu de proporții. Ce s-a constat la fața locului, doar pompierii știu cu exactitate, pentru că directorul Cioacă își apără doar funcția!

 

About The Author

Related posts