Încep lucrările de reparație la podul barajului Prundu – Pitești! Circulație oprită

Încep lucrările de reparație la podul barajului Prundu – Pitești! Circulație oprită

Administrația Bazinală de Apă Argeș – Vedea va preda amplasamentul în această săptămână pentru începerea lucrărilor de reparație a podului de la barajul Prundu. Lucrările se vor desfășura pe durata a șapte luni de la data primirii Ordinului de Începere și punerea la dispoziție a amplasamentului.

Pe perioada execuției, în baza avizului obținut de la Inspectoratul Județean de Poliție Argeș, Poliția Municipiului Pitești, circulația pe podul baraj va fi întreruptă.

Reparațiile vor consta  în  lucrări la suprastructura podului pe zona hidrocentralei (realizarea unei suprastructuri noi alcătuită din grinzi prefabricate solidarizate prin placa de suprabetonare), îndepărtarea bordurilor de delimitare a părții carosabile, demolarea betonului de ciment de pe partea carosabilă. Se va executa o placa de suprabetonare și o hidroizolație pe întreaga suprafață a platformei podului care va fi protejată cu mortar asfaltic.

La limita părții carosabile se vor monta borduri. La infrastructura podului vor avea loc lucrări de sablare a suprafețelor,  fisurile și crăpăturile se vor injecta cu rășini epoxidice, după care suprafețele se vor tencui cu mortar special.

Valoarea lucrărilor autorizate prin autorizatia de construire, va fi de 1.740.748 lei fara TVA. Execuția va fi realizată de S.C METABET CF S.A.

About The Author

Related posts