Începe Festivalul Național de Romanțe și Poezie ,,Rapsodii de Toamnă”

Începe Festivalul Național de Romanțe și Poezie ,,Rapsodii de Toamnă”

La mijlocul acestei săptămâni, muscelenii și argeșenii sunt invitaţi la Festivalul Naţional de Romanţe şi Poezie „Rapsodii de Toamnă”, ediţia a XIV-a, un eveniment cultural găzduit de municipiu, timp de două zile.

Mai exact, miercuri şi joi, 2 şi 3 octombrie, în preajma Zilei Internaţionale a Persoanelor Vârstnice, marcată pe 1 octombrie, iubitorii muzicii de calitate sunt aşteptaţi să ia parte la o manifestare de ţinută.

„Maratonul” cultural începe pe 2 octombrie, cu acest Festival de Romanţe şi Poezie, şi se încheie la sfârșitul lunii, cu Focul lui Sumedru. În acest interval, se desfăşoară o serie de acţiuni, în organizarea celor două Case de Cultură din municipiu, precum vernisaje ale unor expoziţii, lansări de carte ş.a.m.d. S-au implicat în organizarea celor două seri muzicale Primăria Câmpulung, Casa de Cultură a Sindicatelor „C.D. Aricescu” (Clubul ARO), Cercul Militar Câmpulung şi Casa de Cultură „Tudor Muşatescu”, Școala de Arte și Meserii Pitești.

Sergiu Cicu, directorul Casei de Cultură a Sindicatelor din Câmpulung, a trimis invitaţii Centrelor Judeţene de Creaţie şi Caselor de Cultură ale Sindicatelor din România. Au dat curs invitaţiei sale de a se înscrie la festivalul ţinut sub forma unui concurs reprezentanţi ai Caselor de Cultură ale Sindicatelor din Câmpulung, Pitești, Curtea de Argeș, Târgoviște, București, Alba Iulia, Ialomița, Huși, Vaslui, Republica Moldova.

Pentru cei interesaţi să asiste la spectacolul de romanţe şi poezie, derulat mâine şi joi, la Câmpulung, programul este următorul:

Miercuri, 2 octombrie 2019, ora 18.00: Festivalul concurs, în Sala de Spectacole a Casei de Cultură a Sindicatelor (Clubul ARO).

Joi, 3 octombrie 2019, ora 17.30: Festivitatea de premiere – Gala Laureaţilor. Intrarea este liberă!

 

 

 

 

About The Author

Related posts