Începe turneul de promovare al ghidului: „Endometrioza Inamicul Tăcut. Ghid de management informativ -educativ”

Începe turneul de promovare al ghidului: „Endometrioza Inamicul Tăcut. Ghid de management informativ -educativ”

Asociația Eu și Endometrioza are deosebita plăcere să vă invite la Turneul de Promovare al ghidului: „Endometrioza Inamicul Tăcut. Ghid de management informativ -educativ”, fiind primul material informativ – educativ de la noi din țară care vizează managementul endometriozei!

Acest ghid vine în întâmpinarea nevoii de informație corectă, oferită atât pacientelor, cât și publicului larg, într-un context în care, la ora actuală peste 500.000 de românce sunt diagnosticate cu endometrioză, iar numărul lor crește alarmant. Considerăm că este momentul ca și România să se ralieze la normele internaționale care privesc diagnosticarea corectă, tratamentul și managementul chirurgical ale acestei afecțiuni, scurtând astfel chinul acestor paciente și media anilor de diagnostic.

Sunteți invitați, așadar să participați la lansările din cele șase orașe în care se va desfășura turneul, putând discuta în cadrul evenimentelor cu fondatorii Asociației Eu și Endometrioza, speakerii invitați prezenți la lansări (medici specialiști și nutriționiști), precum și cu pacientele care doresc să își expună public poveștile despre viața alături de endometrioză.

Ghidul este unul de utilitate publică și deosebit de important, într-o țară în care media anilor de diagnostic corect al endometriozei se încadrează încă între 9-12 ani, timp în care pacientele cu endometrioză pot vizita și peste 40 de medici în speranța unui diagnostic corect, agonizând din cauza durerilor și complicațiilor generate de această patologie.

Mai multe informații despre înscrierile la turneul de promovare al ghidului găsiți pe www.eusiendometrioza.ro.

About The Author

Related posts