Incident nefericit pentru un pădurar din Rucăr!

Incident nefericit pentru un pădurar din Rucăr!

Incident nefericit pentru un pădurar din Rucăr! A fost atacat de o ursoaică ce se afla în bîrlog cu puii. Bărbatul se pare că s-a apropiat prea mult de animalul sălbatic habar neavînd că este în acel loc adăpostit.

Pădurarul lovit de ursoaică se afla la marcat copaci în punctul Brătioara. Dan Mușetoiu din Rucăr este angajat al Ocolului Silvic Rucăr Păpușa. Ieri după-amiază în timp ce se afla pe suprafața Obștii Negru Vodă Câmpulung în punctul Brătioara se pare că bărbatul s-a apropiat de bârlogul unei ursoaice cu pui și animalul sălbatic l-ar fi lovit cu laba smulgându-i o bucată de carne de pe picior, Dan Mușetoiu ajungând de urgență la spitalul municipal Câmpulung.

Acesta a fost transferat la spitalul județean pe secția de chirurgie plastică reparatorie, bărbatul fiind în afara oricărui pericol rămânând o perioadă internat datorită rănilor de pe tot corpul. Locul unde bărbatul a făcut cunoștință cu ursoaica aparține de fondul de vânătoare al Direcției Silvice Argeș.

Deocamdată nu se ştie la ce distanţă se află pădurarul de ursoaica, când a fost atacat. Autorităţile au deschis o anchetă pentru a vedea cu exactitate ce s-a întâmplat.

 

About The Author

Related posts