Inginerii la mare căutare, la bursa locurilor de muncă pentru absolvenți!

Inginerii la mare căutare, la bursa locurilor de muncă pentru absolvenți!

AJOFM Arges a organizat Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi, acţiune organizată în sprijinul tinerilor absolvenţi de învăţămant dar şi a altor persoane interesate în găsirea unui loc de muncă.

Locul de desfăşurare a acesteia a fost la Casa Cărţii din Piteşti precum şi la sediul agenţiei locale de ocupare din Curtea de Argeş.

La bursa care a avut loc în Piteşti au participat 44 de agenți economici care au prezentat o ofertă de 1.042 locuri de muncă vacante disponibile, meseriile cele mai solicitate de către angajatori fiind cele din industria auto, industria  prelucrărilor mecanice, hoteluri și restaurante, industria textilă, construcții civile, transporturi, servicii către populație și comerț. Numărul participanților din rândul persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă a fost de aprox.400 persoane.

Pentru persoanele cu studii superioare au fost puse la dispoziție un număr de 38 posturi vacante, marea lor majoritate fiind destinate pentru profesia de inginer.

La bursa desfășurată în Curtea de Argeș au participat un număr de 14  firme care au pus la dispoziția celor 120 persoane interesate în ocuparea unui loc de muncă, 65 de posturi vacante.

În urma interviurilor de angajare, 116 persoane au fost selectate în vederea încadrării, agenția urmând să monitorizeze pe parcursul a 30 de zile situația încadrărilor în muncă prin contactarea agenților economici participanți.

About The Author

Related posts