20.7 C
Campulung Muscel
marți, 9 august, 2022

Ingredientul care strică mâncarea în frigider chiar și după o zi

Alte Știri

În perioada verii, principala cauză a stricării produselor alimentare sau a mâncării gătite este reprezentată de temperaturile foarte ridicate. Din acest motiv, gospodinele obișnuiesc să pună mâncarea la frigider. Temperaturile reci pot să încetinească dezvoltarea bacteriilor. Astfel, preparatele se mențin comestibile. Ce facem, însă, când mâncarea se strică, în ciuda faptului că este păstrată la rece? Află totul despre ingredientul care strică mâncarea chiar și după doar o singură zi la frigider.

Ingredientul care strică mâncarea

De obicei, românii consumă în perioada verii o mulțime de ciorbe. Cum organismul are nevoie de multe lichide atunci când temperaturile de afară ating valori caniculare, aceasta pare să fie una dintre cele mai recomandate mâncăruri.

Când vine vorba despre prepararea ciorbei, ierburile proaspete sunt pe lista ingredientelor esențiale care dau aromă și gust mâncării. Este și cazul mărarului, nelipsit din supele și ciorbele gătite de gospodine. El poate fi preparat, bineînțeles, și sub formă de supă puternic aromatizată.

Această plantă din grădină oferă aromă oricărui tip de ciorbă, inclusiv supei de cartofi, de sfeclă roșie și/sau de pește. Deși supa de mărar este consumată în unele părți ale țării, majoritatea gospodinelor preferă să adauge acest ingredient abia la final, în ciorbe, pentru a le oferi un plus de aromă. Continuarea o găsiți Aici.

Ultimele Știri

Știați că în România există cel mai mare lac helioterm din lume?

Știați că în România există cel mai mare lac helioterm din lume? Este cunoscut faptul că România dispune de...

Alte știri din aceeași categorie