Cu ce partid votați la alegerile parlamentare, din 6 decembrie?

PSD
PNL
USR PLUS
PRO ROMANIA SOCIAL - LIBERALĂ
PMP

Întâlnire importantă în Argeş!
Întâlnire importantă în Argeş!

Întâlnire importantă în Argeş!

Inspectoratul Teritorial de Muncă Argeş impreună cu Camera de Comerț și Industrie Argeș au organizat în data de 22 ianuarie 2018, ora 11:00, o sesiune de informare și conștientizare a angajatorilor din județul Argeș, ce s-a desfăşurat la sediul Camerei de Comerț și Industrie Argeș.

Mihail Adrian Oprescu – inspectorul şef al ITM Argeș a prezentat raportul de activitate al ITM Argeș 2017, evoluția accidentelor de muncă și evenimentelor cu grad ridicat de risc în perioada 2016-2017, evoluția fenomenului de muncă nedeclarată și a numărului de controale efectuate și angajatorii/salariații înregistrați în evidențele ITM Argeș.

Alte teme prezentate au fost: modificarea salariului brut în contextul transferului contribuțiilor de la angajator la angajat; transformarea muncii nedeclarate în muncă declarată; Registrul general de evidență a salariaților conform HG nr.905/2017; Inspecția Muncii în contextul Legii nr.270/2017 a prevenirii.

Sesiunea s-a încheiat cu răspunsurile oferite de către specialişti ai ITM Argeș la solicitările angajatorilor.

Prezenţi la sesiune au fost Dantes Nicolae Bratu – inspectorul general de stat, specialiști ai Inspecției Muncii și reprezentanții principalilor angajatori din județul Argeș.

Această  întâlnire a oferit posibilitatea informării reciproce în scopul îmbunătăţirii activităţii în domeniul sănătăţii şi securităţii în muncă şi al relaţiilor de muncă.

About The Author

Related posts