10.7 C
Campulung Muscel
luni, 3 octombrie, 2022

Inter Câmpulung a dat lovitura pe piața transferurilor prin înregimentarea celui mai bun fotbalist din Argeș

Alte Știri

Inter Câmpulung a dat lovitura pe piața transferurilor prin înregimentarea celui mai bun fotbalist din Argeș, la echipa din strada Mărășești. Gabriel Jenaru, play-makerul formației CS Rucăr, proaspăt promovată la liga a treia, a schimbat tabăra și a semnat cu vicecampioana județului, Inter Câmpulung, fiind de departe cel mai răsunător transfer din județul Argeș.

La pachet cu golgeterul rucărean vine la Câmpulung și fundașul dreapta, Chirciu, dar și Plecanciuc, un alt fundaș de meserie, ultima dată la CS Mioveni.

”Sunt cel mai fericit. Am reușit ceea ce nimeni nu anticipa, dar nici nu se aștepta. L-am transferat pe ”Prințul”  din Argeș, din Muscel, cum vreți să spuneți, cel mai bun număr 10 din județ, Gabriel Jenaru. Fostul Play-maker al rucărenilor a lăsat Liga 3 și s-a alăturat din această zi echipei vicecampioane a județului Argeș, Inter Câmpulung.

Proiectul de viitor pe care i l-am prezentat cât și stabilitatea de la echipă, de toate felurile, l-au determinat pe Gabriel Jenaru să ni se alăture pentru sezonul viitor. ”Prințul” așa cum îmi place mie să-i spun, va evolua în această după amiază, sub frumoasele culori alb-albastre, în jocul de cupă cu Dunărea Calafat! Bun venit în rândul campionilor”Prințule” Muscelul suntem doar noi!” ne-a declarat team-managerul muscelean, Dan Gheorghe. Continuarea o găsiți AICI.

Ultimele Știri

Dacă ai aceste nume în buletin Mioara, Ursu sau Lupu ești Privilegiat

Muzeul Național de Istorie Naturală Grigore Antipa celebrează Ziua Mondială a Animalelor și oferă acces gratuit tuturor vizitatorilor care...

Alte știri din aceeași categorie