Intersecția morții din Mioveni va fi securizată rutier și fluidizată

Intersecția morții din Mioveni va fi securizată rutier și fluidizată

Intersecția morții din Mioveni va fi securizată rutier și fluidizată. Primarul orașului, Ion Georgescu, dă avertizări că după nenumăratele demersuri la Ministerul Transporturilor unde a cerut reprezentanților Drumurilor Naționale să realizeze un sens giratoriu la intersecția dintre DN73 și DN73D, din localitatea Mărăcineni, în maximum patru luni zona va fi securizată rutier și fludizată prin relocarea sensului giratoriu în centrul intersecției.

Intersecția este cunoscută pentru gradul ridicat privind pericolul de accidente rutiere, din cauza configurației care le îngreunează șoferilor, ce vin dinspre Colibași, ieșirea în DN73.

Contractual de lucrări a fost semnat la finalul lunii februarie cu firma argeșeană SELCA, cea care a câștigat licitația, iar pe 18 martie directorul CNAIR a semnat ordinul de începere al lucrărilor de reamenajare a sensului giratoriu pe DN 73 Km 6+950 cu DN 73 D Km 0+000.

În următoarele zile firma va încheia procesul-verbal de predare-primire amplasament cu Secția Drumuri Naționale Pitești și va începe lucrările, termenul de execuție fiind de 4 luni.

About The Author

Related posts