Breaking News
Întoarcerea pe macadam, întoarcerea la spectacol!
Întoarcerea pe macadam, întoarcerea la spectacol!

Întoarcerea pe macadam, întoarcerea la spectacol!

După participarea la Raliul Argeșului CATENA – Powered by Citroën, cursa de casă a echipei argeșene, DTO Rally Team pornește în acest weekend pe probele speciale de macadam ale Raliului Moldovei 2021. După patru competiții pe asfalt, Campionatul Național de Raliuri se mută pe drumurile de pământ din județul Bacău, acolo unde 120 de kilometri cronometrați și 13 probe speciale îi așteaptă pe cei șase piloți și copiloți piteșteni.

La etapa desfășurată în fața propriilor fani, DTO Rally a avut parte de condiții dificile din cauza ploilor și a suprafeței de concurs acoperită cu apă. Argeșenii s-au concentrat pe spectacol și au abordat cursa de casă cu zâmbetul pe buze. Cei trei piloți și cei trei copiloți au parcurs fiecare kilometru de probă cu plăcere și entuziasm, având parte de evoluții bune și apreciate de către spectatori la Raliul Argeșului CATENA – Powered by Citroën.

Raliul Moldovei debutează astăzi cu testele oficiale, ca mai apoi echipajele să ia parte la startul festiv, organizat în centrul orașului Bacău. Prima zi de concurs, sâmbătă, se va concentra pe drumurile de macadam de lângă Moinești, cu șapte probe speciale, printre care și „Zemeș”, un sector de drum complet nou pentru echipaje. Duminică, competiția se mută lângă Bacău pentru alte șase speciale, inclusiv proba spectacol de pe circuitul Speed Park din municipiu, acolo unde accesul fanilor va fi permis.

DTO Rally Team va porni în Raliul Moldovei 2021 cu aceleași trei echipaje cu care s-a aliniat la startul etapelor din acest sezon. Cristi Dolofan și Traian Pavel reprezintă „vârful de lance” al piteștenilor, la comenzile spectaculosului Citroen C3 Rally2. Eugen Cărăgui și Robert Fus continuă participările cu Peugeot-ul 208 R5, în timp ce Bogdan și Delia Năstase se vor lupta pentru victorie la bordul Mitsubishi-ului Lancer EVO IX de clasa 11.

„Am preferat întotdeauna macadamul pentru spectacolul pe care îl putem oferi fanilor. Mi-a fost dor să concurez pe această suprafață și abia aștept să fiu în mașina de curse în cele două zile de concurs. Am făcut o sesiune de teste înainte raliului, unde totul a decurs perfect și astfel suntem pregătiți de start”, a spus Cristi Dolofan înaintea Raliului Moldovei.

„Pentru noi, cursa de la Bacău este prima cu Peugeot-ul 208 R5 pe macadam. Vom avea parte, din nou, de un proces de adaptare și înțelegere a mașinii, însă sunt sigur că ne vom descurca foarte bine. Sperăm să vedem cât mai mulți fani pe marginea probelor și pe circuitul din Bacău”, a spus Eugen Cărăgui.

Pentru Bogdan Năstase, macadamul a fost întotdeauna suprafața favorită: „Suntem mai rapizi pe macadam și vom încerca în acest weekend să punem în practică toată experiența pe care o avem pe această suprafață. Pornim în Raliul Moldovei cu dorința unui rezultat bun, dar ne vom concentra și pe spectacol pentru fanii de pe margine”, a declarat Bogdan.

În sezonul 2021, echipajele DTO Rally Team au alături o serie de parteneri puternici: Dolo Trans Olimp, Ion Moș, Grupul Fildas – Catena, Trust Motors – Importator Peugeot, Citroen si DS Automobile, HidroGaz și Placări Faine Grup.

About The Author

Related posts