Investiţii de miliarde la două unităţi de învăţământ din Stâlpeni

Investiţii de miliarde la două unităţi de învăţământ din Stâlpeni

În acest an, Consiliul Județean Argeș a investit 350.000 de lei (3,5 miliarde vechi) în două dintre unitățile școlare din comuna Stâlpeni. Este vorba de Școala Livezeni și Școala “I.C. Petrescu”. La Școala Livezeni au fost construite grupuri sanitare noi, moderne, care au apă curentă și la care accesul se face direct din școală.

De asemenea, s-au făcut investiții și la clădire fiind schimbată instalația electrică iar fațada exterioară și clasele au fost zugrăvite.

O toaletă modernă are acum și Școala “I.C. Petrescu”. Miercuri, de Sfinţii Mihail şi Gavril, președintele Consiliului Județean Argeș, Dan Manu, împreună cu primarul Gabi Șerbănoiu şi deputatul Simona Bucura Oprescu s-au întâlnit cu părinții și cu cadrele didactice ale celor două școli.

Atât părinții, cât și profesorii au punctat faptul că investițiile realizate aici au adus schimbări majore în infrastructura școlară, în special pentru confortul elevilor. Președintele Dan Manu a dat asigurări că pentru Consiliul Județean Argeș școala și copii reprezintă o prioritate și că vor continua investițiile. De altfel, în 2017, peste 15 milioane de lei au fost alocate pentru 143 de unități școlare din 74 de localități din județ. Tot în acest an, pentru comuna Stâlpeni au fost alocate, de la Consiliul Județean Argeș, 32.000 de lei pentru patru stații de clorinare a apei, stații care au fost achiziționate și montate.

,,La Stâlpeni am fost împreună cu domnul președinte al Consiliului Județean dr. Dan Manu, cu domnul primar Gabi Șerbănoiu,cu membrii Consiliului Local Stâlpeni la Școala Livezeni și Grădinița cu Program Prelungit Stâlpeni. Împreună cu copiii, părinții și cadrele didactice am discutat despre investițiile făcute în școli și grădinițe,despre nevoile pe care comunitatea le are și despre proiectele viitoare”, a scris deputatul Simona Bucura Oprescu pe pagina sa de socializare.

 

About The Author

Related posts