Ce partid veți vota la alegerile locale?

PSD
PNL
USR/PLUS
PMP
PRO ROMANIA
ALDE
POL CÂMPULUNG
BUN 100%
AUR

This poll has been finished and no longer available to vote !

Investiții în curs de finalizare la Poienarii de Muscel

Investiții în curs de finalizare la Poienarii de Muscel

Administrația locală vrea să finalizeze cele două proiecte finanțate prin PNDL – amenajarea dispensarului uman și captarea izvorului de apă de la Valea Iederii – până la sfârșitul anului.

Tocmai de aceea, în această perioadă se lucrează la foc continuu pentru punerea la punct a ultimelor detalii la cele două obiective.

”La niciunul dintre cele două proiecte nu mai avem mult, undeva la 10% din lucrări. Izvorul de apă de la Valea Iederii e aproape gata, a fost montată și stația de clorinare. La dispensar mai trebuie montată centrala termică și mai sunt de făcut câteva finisaje la interior. Anul viitor ne vom ocupa de obținerea autorizației de funcționare”, afirmă edilul-șef din Poienarii de Muscel.

Pe 25 noiembrie, instituţia a efectuat o comandă, prin SICAP, pentru servicii de remedieri ale iluminatului public şi montajul decoraţiunilor de sărbători. Totalul contractului se ridică la 19.884 lei, cea mai consistentă sumă reprezentând-o ornamentarea centrului localităţii, care presupune instalarea a mai puţin de 50 de ornamente, bradul de Crăciun şi a ţuţurilor luminoşi, precum şi restul serviciilor punctate la celelalte contracte.

Firma îl taxează pe primarul Ion Banzea pentru aceste prestaţii cu 12.710,68 lei. Diferenţa o reprezintă cealaltă lucrare: deplasarea cu autotelescopul + servant pe o distanţă sub 10 kilometri şi înlocuirea becului LED 20W la corpuri montate pe stâlpi mai înalţi de 5 metri, verificarea legăturilor şi punerea în funcţiune a instalaţiei.

About The Author

Related posts