Invitație la Rapsodia Păstorească de la Corbi

Invitație la Rapsodia Păstorească de la Corbi

Invitație la Rapsodia Păstorească de la Corbi. Duminică, 19 mai, în co­muna Corbi din judeţul Argeș se va desfăşura ediţia a 49-a a Rapsodiei Păstoreşti, o sărbătoare a cântecului, dansului şi portului popular, deve­ni­tă deja tradiţională în Ar­geş şi în ţară.

Programul făcut de organizatori este unul complex, plin de evenimente de dimineaţa până seara. Astfel, ziua începe cu o vizitarea Muzeului Comunei Corbi şi sărbătorirea familiilor care împlinesc 50 de ani de căsnicie neîntreruptă (orele 09.00 – 10.30). Apoi, în orele 10.30 – 11.00, va avea loc Parada Cântecului, Dansului şi Portului Popular, acţiunea susţinută de ansamblurile cu specific păstoresc din judeţele Gorj, Sibiu, Vîlcea, Olt, Argeş precum şi din Republica Moldova.
Va urma apoi prezentarea invitaţilor şi deplasarea în zona mirifică Chilii, dar şi premierea participanţilor care deţin cele mai frumoase animale, premiere făcută de către Asociaţia Corbii de Piatră.
După-amiaza va continua o petrecere populară susţinută de formaţiile participante şi de invitaţii speciali, renumiţii artişti: Florin Ionaş Generalul, Claudia Ionaş, Ionuţ Langa, Daniel Ilie, Nena Damian.
Argeşeni din tot judeţul, sunt aşteptaţi de organizatori la acest spectacol frumos de muzică, dans, port popular şi nu numai.

About The Author

Related posts