Ce partid veți vota la alegerile locale?

PSD
PNL
USR/PLUS
PMP
PRO ROMANIA
ALDE
POL CÂMPULUNG
BUN 100%
AUR

Invitație! Se organizează festivalul pastoral ”Urcă oile la munte”

Invitație! Se organizează festivalul pastoral ”Urcă oile la munte”

Duminică, 19 mai, locuitorii comunei Poienarii de Muscel vor îmbrăca straie de sărbătoare, pentru a petrece la cea de-a XIV-a ediție a festivalului pastoral ”Urcă oile la munte”. Manifestare cu o bogată tradiție, sărbătoarea pastorală se va ține la Căminul Cultural Jugur, acolo unde sunt așteptați cu mic cu mare cetățenii comunei, dar și reprezentanți ai administrației locale și județene.

Evenimentul este organizat de Primăria și Consiliul Local Poienarii de Muscel și va oferi celor prezenți un program artistic susținut de elevii școlilor din localitate, artiștii Casei de Cultură ”Tudor Mușatescu” din Câmpulung, dar și de ansambluri și interpreți de folclor din zona Muscelului.

Nu vor lipsi terasele cu mici și bere și locurile de joacă pentru copii. ”Lansăm tuturor argeșenilor invitația de a participa la sărbătoarea pastorală ”Urcă oile la munte”, pe 19 mai, de la ora 14.00, la Căminul Cultural Jugur. Este un eveniment reprezentativ pentru comuna noastră, un obicei pe care l-am păstrat an de an și care sper că va fi pe placul celor care vor veni la ediția de anul acesta”, ne-a declarat primarul Ion Banzea.

About The Author

Related posts