14.1 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 28 mai, 2022

ION MÎNZÂNĂ: PSD va avea doi subprefecți în Argeș!

Alte Știri

Președintele PЅD Argeș, Ion Mînzînă, a participat la depunerea jurământului noului subprefect Bogdan Minciunescu. Cu această ocazie a făcut și unele declarații politice:

,,A fost un moment important în viața lui, în viața comunității argeșene, un pas spre normalitate. În urma negocierilor făcute cu PNL, în Argeș vom avea 2 subprefecți de la PSD, urmând să gândim o colaborare pe termen mediu și lung, cu PNL pentru ceea ce înseamnă viitorul acestui județ. PSD-ul a fost tot timpul un partid care a făcut performanță, atât la nivel județean cât și național și ar trebui ca reprezentanții lui să se regăsească în toate structurile de conducere la nivelul județului Argeș.

Politica PSD este de promovare a unor membri care au calități certe de conducere. Bogdan Minciunescu este un om care a făcut performanță la nivel privat fiind unul dintre oamenii care au contribuit la ceea ce înseamnă dezvoltarea uzinelor Dacia și Renault în România. Este din tânăra generație, rămâne de văzut dacă va putea performa și în plan administrativ”. a declarat președintele PSD Argeș, Ion Mînzână.

Ultimele Știri

S-a instalat bâlciul în centrul Câmpulungului…

S-a instalat bâlciul în centrul Câmpulungului...Deocamdată circulația în zonă nu a fost oprită decât cea pietonală. În fața fostului club...
Dr.Max - farmacie online

Alte știri din aceeași categorie