20.7 C
Campulung Muscel
marți, 9 august, 2022

Ion Mînzînă a anunțat că va candida pentru președinția #PSD #Argeș

Alte Știri
Ion Mînzînă a anunțat că va candida pentru președinția #PSD #Argeș în cadrul alegerilor care vor avea loc anul acesta.
Cea mai mare răspundere este să avem o structură județeană puternică, unită și capabilă să se lupte pentru interesele acestui județ la nivel național
Am anunțat și public faptul că voi candida pentru președinția #PSD #Argeș în cadrul alegerilor care vor avea loc anul acesta.
Suntem pe un loc fruntaș în regiunea Sud Muntenia în privința fondurilor europene, până acum nu avem niciun proiect la care să fim obligați să renunțăm, indiferent de axele de finanțare, suntem în topul alocărilor pe programul guvernamental PNLD III – “Anghel Saligny” la nivel național ca județ.
Sigur, nu este în exclusivitate meritul meu, este meritul întregii echipe a partidului, împreună cu primarii și parlamentarii PSD de Argeș și este meritul și conducerii Consiliului Județean și al consilierilor județeni.
Niciodată nu am fugit de #răspundere, iar cea mai mare răspundere este să avem o structură județeană puternică, unită și capabilă să se lupte pentru interesele acestui județ la nivel național.
Iar până acum, am dovedit că putem fi astfel și că suntem capabili să ne ținem promisiunile făcute argeșenilor!, a mai declarat Ion Mînzînă.
Ultimele Știri

Știați că în România există cel mai mare lac helioterm din lume?

Știați că în România există cel mai mare lac helioterm din lume? Este cunoscut faptul că România dispune de...

Alte știri din aceeași categorie