web analytics
Breaking News
Ionuţ Butoi a părăsit echipa Invictus România!

Ionuţ Butoi a părăsit echipa Invictus România!

Ionuţ Butoi a reprezentat România la Jocurile Invictus de la Toronto! A reuşit să aducă acasă două medalii una de argint şi cea de-a doua de aur. Toate bune şi frumoase, laude publice, puterea exemplului pe la toate posturile de televiziune, până acum câteva zile, când Ionuţ Butoi a scris următorul mesaj pe pagina sa de socializare:

,,Cea mai mare ruşine pe care am putut să o primesc ca sportiv….medalia de aur și argint să fie egală cu medalia de bronz….după calculele unui domn colonel din MAPN! Asta este….anunţ cu regret că voi părăsi ECHIPA INVICTUS ROMÂNIA…m-am săturat să fiu bătaia de joc a domnului colonel Anghelescu care conduce acest proiect!!!”, acesta a fost mesajul lui Ionuţ.

Prietenii săi virtuali l-au încurajat să nu renunţe aşa uşor, dar Ionuţ Butoi le-a răspuns prin următorul mesaj:

,,Oameni buni, nu mi s-a părut mică suma propusă pentru recompensă, nu mi s-a părut normal cum a fost aplicată legea pentru premiere! Dacă un camarad care a obţinut medalia de aur a primit şi banii de participare, nu era normal ca şi cel care a obţinut două medalii să primească şi acei bani de premiere? Întreb şi eu…De aceea sunt supărat că nu s-a făcut corect, nu că… nu am fost eu nemulţumit! Eu am fost acolo să reprezint ţara, nu să primes bani! Aşa că voi dona toţi banii primiţi de la Ministerul Apărării, echipei Invictus. Când văd camarazii din echipă că vorbesc de camaraderie, aşa profund chiar mă bucur că nu mai fac parte din această echipă”, a mai scris Ionuţ Butoi pe pagina sa de socializare.

About The Author

Related posts