Ionuț Butoi se pregătește intens pentru Jocurile Invictus de la Sydney

Ionuț Butoi se pregătește intens pentru Jocurile Invictus de la Sydney

Ionuț Butoi se pregătește intens pentru Jocurile Invictus de la Sydney! Invictusul din Câmpulung tocmai s-a întors acasă de la Campionatul Național Outdoor de Seniori și Juniori (M și F) Olimpic/Compound Aninoasa din 20-23.09.2018. Ionuț Butoi a obținut locul doi la echipă arc Compound.

România va participa la Jocurile Invictus ce se vor desfăşura, între 20 şi 27 octombrie, în Australia, la Sydney, cu o echipă formată din 15 militari răniţi ca urmare a participării la acţiuni militare. Printre aceştia se află şi doi argeşeni.

Plutonierul major Ionuţ Claudiu Butoi, eroul muscelean rănit în 2008 în Afganistan, va participa la tir cu arcul. El se va afla la a doua prezenţă la jocurile dedicate militarilor răniţi, iar anul trecut, la Toronto, a fost cel mai medaliat român, obţinând aur cu echipa şi argint la individual.

Caporalul Valentin Ciolan-Uţă, din Piteşti, a fost rănit tot în Afganistan, dar în anul 2015. Acesta va concura la Sydney la mai multe discipline, printre care şi aruncarea greutăţii.
Echipa României a fost prezentată în mod oficial săptămâna trecută, în prezenţa vedetei TV Andreea Marin.

About The Author

Related posts