Iordache, un comandant de 10!
Iordache, un comandant de 10!

Iordache, un comandant de 10!

Comandant al Poliţiei Câmpulung Muscel din martie 2020, comisarul-şef Marian Iordache este cunoscut pentru profesionalismul său.

Absolvent al Academiei de Poliţie în 1998, Marian Iordache are o experienţă de peste 22 de ani ca ofiţer de poliţie, a condus o perioadă Poliţia Mioveni, iar de peste un an este comandantul Poliţiei Câmpulung Muscel.

Începând cu data de 20 martie, în urma dispoziției șefului Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, pentru asigurarea continuității actului managerial, comisar șef de poliție Iordache Marian a fost împuternicit să îndeplinească atribuțiile de șef al Poliției Municipiului Câmpulung.

Ofițerul a îndeplinit, din anul 2016 și până în martie 2020, funcția de adjunct al șefului Secției 1 Poliție Pitești.

Din martie 2020, ofiţerul Iordache a fost împuternicit la comanda Poliţiei Câmpulung. Acesta şi-a îndeplinit ordinele, iar în luna septembrie, când s-a organizat concursul pentru ocuparea funcţiei de comandă la Poliţia Câmpulung, Marian Iordache, a participat la concurs, fiind câştigător cu o medie de aproape 10. Marian Iordache a trecut toate probele cu note de peste 9,50.

Aşadar, comisarul şef Marian Iordache, este comandant cu acte-n regulă la Câmpulung!

Şi, cum a spus comisarul Moldovan sperăm sa spună şi Iordache: „O să vi se pară absurd domnilor, dar nu mă puteţi cumpăra!”

About The Author

Related posts