Ce partid veți vota la alegerile locale?

PSD
PNL
USR/PLUS
PMP
PRO ROMANIA
ALDE
POL CÂMPULUNG
BUN 100%
AUR

Iordanian cercetat de ofiţerii DGA pentru trafic de influenţă!

Iordanian cercetat de ofiţerii DGA pentru trafic de influenţă!

Ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Direcției Generale Anticorupție (D.G.A.) – Serviciul Județean Anticorupție (S.J.A.) Argeş au pus în executare un mandat de aducere emis pe numele lui B.Z.ME. – cetățean iordanian cu drept de ședere în România, acesta având calitatea de suspect în cadrul unui dosar penal al Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş, pentru comiterea infracțiunii de trafic de influență.

În fapt, la data de 23.09.2016, o persoană a sesizat prin denunț lucrătorii D.G.A. – S.J.A. Argeş cu privire la faptul că, în cursul lunii august 2016, B.Z.ME. i-a pretins și a primit de la aceasta suma de 1000 euro pentru a interveni pe lângă funcționari din cadrul Inspectoratului General pentru Imigrări – Argeș în scopul aprobării unei invitații în România a unui cetățean irakian, în vederea obținerii vizei de ședere și încheierii căsătoriei cu susnumita.

Urmare a probatoriului administrat, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş, a dispus continuarea urmăririi penale față de B.Z.ME.  pentru comiterea infracțiunii de trafic de influență și a luat față de acesta măsura reținerii pentru 24 de ore.

Pe parcursul cercetărilor, lucrătorii Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Argeş au beneficiat de sprijinul S.O.S. Pitești.

About The Author

Related posts